StoryEditorOCM
ŽivotKOMPLETNO ISPREPLETENI

Beyonce i ostale najveće zvijezde imaju trenere i nutricioniste, a evo tko je Indirin moćni čovjek iz sjene

6. rujna 2018. - 21:35
indira

Gdje god se pojave, privlače pažnju, pjevačica Indira u valu eksplozivne energije i suprug joj Miroslav Levak, oboje uvijek precizno biranog outfita koji nose na svojim isklesanim tijelima. Od kada su se upustili u ozbiljnije ljubavne vode, svoje su živote kompletno isprepletali, poslovno, sportski, privatno.

S jednom malom razlikom, koliko god je Indira ekspresivna, estradno javna, medijski istaknuta, toliko Miroslav ima drugačiji, smireniji, više pozadinski nastup. Indira je ona koja svu pažnju zadržava pred kamerama, Miroslav je onaj iza njih, nikada u prvom planu, ali uvijek tu, nazočan, zaštitnički nastrojen i brižan prema svojoj supruzi. U jednom od svojih rijetkih medijskih nastupa, Miroslav nam otkriva kako je u životu uvijek i u svemu potrebno imati balans. Pa ako je Indiru posao odnio u medijsku eksploziju, on radije bira život u sjeni.

- Ako nekog voliš, dijeliš s nekim život doslovce od 0 do 24 sata svaki dan, upravo onako kako živimo moja Indira i ja, tada prihvaćaš partnera sa svim njegovim "manama" i vrlinama. Onda ti ništa nije teško. Tako sam ja prihvatio i njezin posao, odmah u startu znajući kako je medijski ekspresivan, živ. Indira odlično balansira između posla i našeg privatnog života. A meni osobno odgovara da budem čovjek iz sjene, navikao sam na normalniju stranu života. Zapravo smo mi to vrlo brzo doveli u stanje koje nam u potpunosti odgovara – veli Miroslav.

Zajedno 24 sata

I prije Indire Miroslav je bio poslovan čovjek, vlasnik dviju teretana, sportaš, ugostitelj, od kada ju je upoznao, i njezin menadžer. U jednoj od teretana s Indirom ga je upoznala zajednička kolegica, a s ljubavi koja je planula poznata je pjevačica dobila supruga, ali i ono što bi svaka žena poželjela, svog osobnog nutricionista, savjetnika zdravog života i osobnog trenera. Koji je odmah prionuo poslu, Indirinu figuru dovevši do zavidnog izgleda.

- Moja supruga je žena zmaj, ona je živa energija, nikada ne može biti na miru. Ali stoji i to da nije trenirala ovako kao što trenira danas. S obzirom da smo 24 sata zajedno, imam mogućnost podijeliti s njom svoje znanje i iskustvo, a ne zaboravimo da treniram od 13. godine. To znači da mogu kontrolirati sve što jede i pije, što je velika sreća za nju.

Pa kada me pita, mužu a što ćemo sada jesti, onda joj ja kažem, čuj zgriješila si malo s palačinkama, sada ćemo pojačati proteine. A, imala je sreću da je u svom suprugu našla i čovjeka koji se brine o tom aspektu života. Znate da u Americi najveće zvijezde tipa Beyonce imaju svoje nutricioniste i trenere koji s njima žive, odlaze u restorane, određuju im jelovnike. Moja Indira ima svoga muža da se brine o takvim stvarima. A njezin izgled pokazuje da to dobro radimo – veli Miroslav.

Veli i kako je u životu puno toga radio, a da nikada nije ni promislio da će ga ti poslovi dočekati. Imao je dvije teretane pa ih je prodao, da bi na kraju postao vlasnik tvrtke "Koloseum" koja se bavi izradom sprava za vježbanje. Kako bi izumio nove, morao je naučiti raditi sa željeznim šipkama, usavršiti se u metodama oblikovanja metala. Pet je godina vodio na bjelovarskim Gradskim bazenima ugostiteljski objekt.

Ne bi se upustio u pjevanje i sviranje

S Indirom je ušao u menadžerske vode, preuzeo je na svoja leđa sve poslove vezane uz stvaranje njezine solo karijere. Ali jedino u što se ne bi upuštao je pjevanje i sviranje. Na tom je polju, kaže, ajme i ajme, pa taj dio posla radije prepušta supruzi. No, zato je profesionalac i mentor po pitanju izgrađivanja zdravog tijela, što zorno pokazuje na samom sebi, te na supruzi kao ogledalu svoga znanja. Pitamo ga što misli o dijetama, pa i upravo najreklamiranijoj liposukcijskoj, te kako živjeti da bi se postigao dobar izgled?

- Lažu svi koji kažu kako ih nije briga kako izgledaju. S druge strane ljudi rade grešku misleći kako u dva do ti mjeseca mogu steći formu i da će ona takva i ostati. Neće. Ona se mora održavati kao i higijena, ne možeš se svaki dan tri mjeseca tuširati i onda odjednom stati. Vježbati treba svakodnevno, u teretani, kući, makar 20 minuta ujutro. Sve je poželjno, bicikl, trbušnjaci, skokovi, scrollovi, marinci. Treba jako paziti na prehranu, nužno je jesti dosta povrća, bjelančevine, dosta ribe, naravno i masti i ugljikohidrate jer tijelo to sve skupa traži u balansiranom sustavu – veli Miroslav.

Svakodnevno treba piti i po dvije litre vide, sokove i gazirano zaobilaziti, i ne zaboraviti da tijelo funkcionira kao računalo. Pa ako mu daš samo jedan obrok, ono će čuvati svoje potkožno tkivo, ne dozvoljavajući mastima da se troše. Zato su, kaže Miroslav, potrebna minimalno tri do četiri obroka dnevno.

Uz vježbe i strpljenje na kraju balade stiže i dobar izgled.

- Ako netko skuplja kilograme godinama, iluzorno je očekivati da će oni nestati u tri mjeseca. To nije zdrav postupak. Isto tako mislim da ni sve nasilne metode skidanja nisu dobre, pritom mislim na dijete, pa i ovu momentalno najpopularniju, liposukcijsku. Iz svoje sam dugogodišnje prakse naučio jedno važno pravilo, sve što tijelu nasilno uzmeš, ono će višestruko povratiti. Što znači kako samo uporan i kontinuirani proces dovodi do rezultata – veli Miroslav Levak.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 18:04