Ako ste se proteklog vikenda nakuhali i napekli, a sad više nikome nije do lešog mesa ili ostataka pečenja, nudimo vam ukusno rješenje za preostalo meso. Napravite polpete!
Jelo koje će svih obradovati i uz koje vam treba samo malo pirea, salate i po mogućnosti malo umaka s rajčicom, da ih možete točati i još više u njima guštati u našem receptu ima još jedan dodatak za bolji okus i za još zanimljiviji ukupni dojam.
Isprobajte!
Polpete od mesa
Sastojci:
300 g mesa
200 g kruha
70 g mozzarelle
50 g pancete
200 ml mlijeka
2 jaja
1 luk
2 režnja češnjaka
2 grančice peršina
100 g brašna
100 g krušnih mrvica
ulje
sol, papar
Priprema:
Kruh namočite u mlijeku (bolje je koristiti kruh od dana prije) pa ga ocijedite. Luk i češnjak kratko prodinstajte na 2 žlice ulja pa ga skupa s kruhom doda...