
Sočnog, ukusnog, hrskavog, slasnog i pečenog krumpira nikad dosta! Istražili smo dosta recepata, a najhrskaviji pečeni krumpir s dalmatinskim začinima dobit ćete upravo s ovom recepturom.
Cure li vam već sline? Ne brinite... i nama! Provjerite imate li sve potrebno, obavite spizu i pravac kužina. Za pola ure uživat ćete u hedonističkom ručku...
Pečeni krumpir s dalmatinskim začinima
Sastojci:
6 krumpira
6 režnjeva češnjaka
4 lista svježe kadulje
2 grančice ružmarina
2 grančice timijana
maslinovo ulje
sol, papar
Priprema:
Krumpir ogulite, narežite na veće komade (polovice ili četvrtine, ovisno o veličini; možete ga narezati i na ploške, ali tada skratite vrijeme kuhanja) i stavite ga kuhati u hladnu, posoljenu vodu.
Nakon što voda zakuha, kuhajte krumpir 5-10 minu...
Komentari (0)
Komentiraj