Volite li lagane, pahuljaste, prozračne palačinke s pouno sitnih rupica, morate isprobati ovaj mali trik i sigurno ćete se oduševiti rezultatom. Jer nema šanse da ne upali!
Slobodno koristite svoj omiljeni recept, samo smanjite ukupnu količinu tekućine koju inače koristite, bilo da je riječ o mlijeku, mješavini mlijeka i mineralne vode ili pak mlijeka i obične vode - na primjer ako inače u palačinke stavite 200 ml mlijeka i 200 ml vode, stavite 100 ml mlijeka i 100 ml vode. Zašto? Zato što ćete tijestu dodati - 200 ml piva!
Zašto biste to napravili? Zato što će zbog piva tijesto postati meko i rahlo, a vi možete biti potpuno sigurni da vam palačinke neće biti žilave. Ne trebate se bojati da će dodatak piva utjecati na okus palačinki, osim ako namjeravate koristiti neko p...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....