StoryEditorOCM
Savjetitako se to radi

Napravite gradele poput šefa kuhinje! Dobili smo recepte za najveće specijalitete, znate li za ovu ‘bazu‘ s piletinom?

Piše Tea Sumić Miletić
8. lipnja 2024. - 10:57

Neiskusnom promatraču moglo bi se učiniti kako je vrlo jednostavno baciti hranu na dobro zagrijane gradele, gdje će, združenim djelovanjem vrućine i dima, dobiti finu koricu i onu neponovljivu aromu, no, koliko god princip bio jasan, nijanse su ono što odlučuje o rezultatu.

Kako svaki zanat ima svoje male tajne, tako ga ima i kuharski, a upravo su male tajne iskusnih majstora kuhinje ono što jamči da će sve što dotakne dobro zagrijane gradele u konačnici biti za polizat prste. E, samo treba naći prave majstore. Srećom po vas kojima treba savjet, mi smo ih našli.

I to u udruzi Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija, gdje je u sklopu projekta Kuhinja znanja za jačanje društvenog poduzetništva nedavno održan specijalizirani četverodnevni program Akademija...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. studeni 2024 18:23