
"Kad sam prije 25 godina otvorio svoj prvi lokal, došla mi je inspekcija pa su mi rekli: ‘Mi ne znamo zašto smo uopće došli‘. Danas imate objekte s hranom pohranjenom na pogrešan način, neadekvatno odjevenim i loše osposobljenim osobljem... Puno smo otišli naprid, ali puno koraka smo se vratili natrag" - priča nam Pero Savanović, poznati i nagrađivani chef i jedan od onih malobrojnih preostalih old school kuhara, uspoređujući stanje u ugostiteljstvu na počecima njegove karijere s onim danas.
Njegov insajderski uvid u situaciju rasvijetlio nam je detalje koji prosječnog građanina najčešće zateknu, a ponekad i naljute. Objekti namijenjeni brzoj zaradi, nekvalitetne ponude prilagođene turistima, divljanje cijena i bezbroj problema vezanih uz radnu snagu, neke su od tem...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....