StoryEditorOCM
Zvijezde onlineFIT U PEDESETIMA

Severina oduševila linijom u kupaćem kostimu, komentari pljušte na veliko. Evo što jede i kako trenira za vitku liniju

Piše I. P.
14. rujna 2024. - 16:50

Regionalna zvijezda Severina Vučković (52) posljednjih dana na svojoj društvenoj mreži objavljuje fotografije s godišnjeg odmora. Trenutačno se nalazi na jahti, na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu. "Život je more, pučina crna po kojoj tonu mnogi što brode... Nije mi srce plašljiva srna, ja se ne bojim velike vode...", citirala je Seve stihove Đorđa Balaševića uz izazovne fotografije koje je objavila.

Komentara oduševljenja ispod objave pjevačice nije nedostajalo. "Goriš", "wow", "esktra si", nizali su se komentari oduševljenih pratitelja. Javila se i splitska bivša missica, danas fitness trenerica Renata Lovrinčević Buljan koja joj je ostavila emotikon vatre. Severinina nećakinja Mia Popović napisala je "dokle ćeš više ovako biti zgodna". 

Severina je svojedobno liniju održavala u teretani, o čemu svjedoči njeno izdanje od prije 15-ak godina kad je objavila pjesmu "Moja štikla".

image
Duje Klarić/Cropix

Tad je trening u teretani započinjala cardiom, odnosno brzim hodanjem, koje je trajalo i po pola sata, nakon čega bi prešla na sprave. Vježbala je pod budnim okom osobnog trenera, a svojedobno je izjavila da za "dobre noge napravi sto čučnjeva". 

No posljednjih godina Seve izbjegava utege te vježba s raznim rekvizitima, a voli i pilates. 

Što se tiče prehrane, Severina preferira mediteranska jela, s puno voća i povrća. Za doručak primjerice pojede tri jaja, za ručak riblji file, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je sushi, a jednom je prilikom otkrila naviku koje se redovito pridržava godinama, a to je da nakon buđenja popije smoothie od sezonskog voća i povrća. Ovaj joj napitak daje puno snage, ali i ne osjeća glad.

‘Mrkva, cikla, maline, jagode, borovnice, kupine, ponekad pomiješane s bademovim mlijekom. Ponekad dodam malo banane za gustoću, ali može biti dobro i bez banane‘, otkrila je jednom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 16:58