StoryEditorOCM
ShowbizPOZNATA LICA

U Veloj Luci s dečkom gušta bivša Miss Hrvatske, nismo je dugo vidjeli! Preplanula i atraktivna nije promakla blicevima

Piše SCENA SD
29. srpnja 2024. - 22:55

U čast velikana hrvatske glazbene scene Olivera Dragojevića u Veloj Luci tradicionalni koncert "Trag u beskraju" je na svom vrhuncu. 

Među okupljenim mnoštvom nije manjkalo poznatih lica, a među njima je pažnju privukla u žutom kompletu u Channel stilu i Andreja Ćupor. Naime, bivšu Miss Hrvatske dugo nismo vidjeli u javnosti, pojavila se u pratnji dečka Krešimira Renza Prosolija. Preplanula Andreja je izgledala, kao i uvijek, jako atraktivno.

image

Andreja Ćupor s dečkom Krešimirom Renzom Prosolijem

Livio Andrijić/Cropix

Andreja, koja je laskavu titulu Miss Hrvatske ponijela 2000. godine, nasmiješeno je pozirala našem fotoreporteru uz dečka poduzetnika, inače direktora Real grupe, ali i uz Nikolinu Brnjac, bivšu ministricu i aktualnu europarlamentarku.

image

Andreja Ćupor i Nikolina Brnjac

Duje Klarić/Cropix

Za vezu Andreje i Krešimira saznalo se prošle godine. Prije toga bila je u braku s umirovljenim nogometašem Ognjenom Vukojevićem, s kojima ima sina Luku rođenog 2016. godine. Njihov brak završio je burno, a događaji koji su mu uslijedili punili su medijske stupce.

Naime, Andreja i Ognjen započeli su vezu 2008. godine, te prekinuli nakon dvije godine. Nakon četiri godine obnovili su vezu te se 2016. vjenčali i dobili sina. Andreja je bivšeg supruga optužila za obiteljsko nasilje 2020. godine kada je, navodno prijetio njezinoj majci, sestri i njoj. Prijavu protiv njega kasnije je odbacila nakon što je odbila svjedočiti. Par se ubrzo nakon toga razveo.

Uz Andreju, kamere su snimile i atraktivnu splitsku glumicu Anu Uršulu Najev, kao i bivšu tv voditeljicu i uspješnu poduzetnicu i influencericu Nevenu Rendeli Vejzović i Ivanu Šilović iz splitskoj studija HTV-a.

image

Ana Uršula Najev

Livio Andrijić/Cropix
image

Nevena Rendeli

Livio Andrijić/Cropix
image

HRT-ovka Ivana Šilović elegantna kao i uvijek, večeras u narančastom

Livio Andrijić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 04:56