StoryEditorOCM
Šuška seU OBJEKTIVU

Ne priznaju da su u vezi, ali se ne razdvajaju: atraktivna splitska glumica guštala u Veloj Luci. Tamo je bio i Pinjo

Piše SCENA SD
31. srpnja 2024. - 18:38
Anu Uršulu Najev povezivali su i s Momčilom Otaševićem, nakon njegova razvoda od Jelene Perčin, ali Splićanka je to oštro opovrglaLivio Andrijić/Cropix

Atraktivnu splitsku glumicu i zvijezdu tv serije "Kumovi" naši su fotoreporteri snimili u Vela Luci, gdje je, kao i 30 tisuća drugih poklonika lika i djela neprežaljenog Olivera, uživala u koncertu "Trag u beskraju".

Ana Uršula Najev na koncert je stigla u haljini od finog pletiva koja je istakla njezinu vitku figuru i pred kamere fotoreportera stala sama.

image

Zvijezda ‘Kumova‘, u kojima tumači lik doktorice Luce Akrap, nigdje ne može proći neopaženo

Livio Andrijić/Cropix

Isto je učinio i sarajevski glumac Faris Pinjo, odjeven znatno ležernije od nje, u tenisicama, bež kratkim hlačama i bijeloj košulji, koji je također pozirao sam, ali dobro raspoložen i nasmijan.

image

Faris Pinjo ispred plakata manifestacije ‘Trag u beskraju‘

Livio Andrijić/Cropix

O Uršuli i Pinji i njihovoj navodnoj ljubavnoj vezi počelo se naveliko šuškati ove zime, posebno nakon što su došli zajedno na modnu reviju dizajnera Ivice Skoke. Pratili su događanja na pisti i nisu se obazirali na fotografe.

image

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo u veljači ove godine na modnoj reviji Ivice Skoke

Vanesa Pandžić/Cropix

Prve priče o njima kao paru počele su koji mjesec ranije, nakon što su objavili zajedničku fotografiju s adventa i nastupili u jednom splitskom kafiću.

I kad je Uršula imala samostalni nastup u Kontesi iz publike ju je podržavao Faris. Kada su je pitali o njihovoj vezi, glumica je odbila pričati o privatnom životu.

image

Na proslavi 30. rođendana magazina Gloria u travnju

Vedran Peteh/Cropix

"Hvala vam na lijepom ophođenju, ali ja i dalje biram još ne govoriti o svojem privatnom životu zato što mislim da se o njemu piše kada ja govorim i ne govorim. Izabrat ću ne otkrivati ništa i taj dio intime sačuvati za sebe. Ako pročitate i moje prijašnje intervjue, ja zapravo nikada nisam govorila o svom ljubavnom životu. Voljela bih da tako i ostane, dok se ne udam", ispričala je, pa dodala da je u ljubavi jako sretna.

image

Faris Pinjo s bivšom suprugom, zagrebačkom glumicom Tarom Thaller

Darko Tomas/Cropix

Faris se razveo od glumice Tare Thaller nakon malo više od godinu dana braka, a ona je sreću našla u zagrljaju plesača Matea Cvenića, s kojim se natjecala u showu "Ples sa zvijezdama".

image

Faris u showu "Tvoje lice zvuči poznato"

Luka Dubroja/Nova TV

I Pinju je šira publika upoznala kroz sudjelovanje u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a ostvario je uspješne glumačke uloge u predstavama "25th Annual of Putnam County Spelling Bee" i "Skidanje". Gledatelji su ga mogli vidjeti i u seriji "Konak kod Hilmije" te u kratkim filmovima "Tica" i "Pokoravanje".

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 17:24