StoryEditorOCM
PanoramaMODNI PERISKOP

Kako su se političari ‘skockali za Olivera‘? Svakako! Svi obožavaju bijele košulje, a dvojica su se svukla u kraće hlače

Piše Scena SD
29. srpnja 2024. - 23:40

Iako se u saborskim klupama i medijima naši političari nerijetko znaju prepucavati, kad je u pitanju glazbeni spektakl za Olivera u Veloj Luci, svi se očito slažu da je to manifestacija vrijedna posjete. Na koncertu "Trag u beskraju" okupili su se, naime, i brojni pripadnici političkog života u Hrvata i to neovisno o stranačkoj iskaznici koju imaju. 

Domaćica je bila lokalna načelnica Katarina Gugić koja je za ovu priliku odjenula elegantnu rozu haljinu uparenu sa šljokičastim cipelama visoke pete, a za naše je kamere spremno pozirala s dubrovačko-neretvanskim županom Nikolom Dobroslavićem i potpredsjednik Vlade i ministrom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačićem. Oni su se možda držali provjere muške mode, ali njihove pratnje su se zato posebno uredile za ovaj spektakl. 

Neizostavne bijele košulje za ovu se priliku nije htio odreći ni Mišo Krstičević, pločanski gradonačenik i liječnik koji nije imao problema s poziranjem. Isti jednostavni komad odjenuo je i bivši ministar Gari Capelli, koji je ovu ljetnu večer ipak odlučio sebi olakšati tako da ju je iskombinirao s kratkim plavim hlačicama. 

Prostora za eksperimentiranje nije bilo ni kod Nikoline Brnjac, nekadašnje ministrice, a trenutne europarlamentarke koja je odjenula dulju crnu haljinu te s njom sparila apsolutni hit posljednjih nekoliko ljetnih sezona - natikače s visokom potpeticom. 

Nešto ležerniji bio je Ivan Vrdoljak, svojedobno moćan HNS-ovac koji se odlučio za bijelu polo majicu i kratke hlače. 

image

Gari Capelli s pratnjom

Duje Klarić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
image

Ivan Vrdoljak

Duje Klarić/Cropix
image

Branko Bačić

Duje Klarić/Cropix
image

Branko Bačić

Duje Klarić/Cropix
image

Katarina Gugić

Duje Klarić/Cropix
image

Andreja Ćupor i Nikolina Brnjac

Duje Klarić/Cropix
image

Katarina Gugić

Duje Klarić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 02:17