StoryEditorOCM
ShowbizCHRIS CORTAZZO

Prijatelj Shannen Doherty na društvenim mrežama podijelio zajedničke snimke iz sretnih vremena: ‘Volim te zauvijek‘

Piše SCENA SD
15. srpnja 2024. - 14:03
Shannen Doherty i Chris Cortazzo snimljeni prije mjesec danaRmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Osim "Beverly Hillsa, 90210" kolega poput Jennie Garth (52) i Jasona Priestleyja (54), bliski prijatelj Shannen Doherty, Chris Cortazzo, također se dirljivo oprostio od svoje djevojke na društvenim mrežama.

Chris, poznati agent nekretnina u Malibuu, na Instagramu je podijelio zajedničke snimke iz sretnih vremena i napisao: "Moj voljeni prijatelj i moje srce. Kakve smo uspomene i zabavu podijelili na ovom putovanju. Bila si moj zaštitnik, moj najbolji prijatelj i moja božanska žena. Srce mi je potreseno. Volim te zauvijek, moja draga, draga prijateljice. Tvoj Christopher."

image

Shannen Doherty snimljena 2016. godine

Kevork Djansezian/Afp
image

Shannen Doherty snimljena 2016. godine

Valerie Macon/Afp

Shannen Doherty (53) borila se s rakom dojke deset godina. Bivša zvijezda "Beverly Hillsa, 90210" već je planirala svoj sprovod. Pa ipak, vijest o njezinoj smrti u nedjelju, 14. srpnja 2024., šokirala je sve. Njezina publicistica Leslie Sloane potvrdila je za američki časopis "People" da je glumica umrla 13. srpnja i da je u posljednjim minutama bila "okružena svojim voljenima i psom Bowiejem". Shannen je provela posljednje tjedne s najvažnijim ljudima u svom životu. To sada pokazuju vjerojatno posljednje javne fotografije s Chrisom Cortazzom.

image

Shannen Doherty snimljena 2023. godine

Rmbi/
image

Shannen Doherty i Chris Cortazzo na putu u restoran "Nobu" u Malibuu

Khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 01:43