StoryEditorOCM
ShowbizTUŽNA VIJEST

Umrla je zvijezda ‘Beverly Hillsa‘ Shannen Doherty. Imala je 53 godine. Godinama se borila s tumorom

Piše I. P.
14. srpnja 2024. - 15:06

Teška srca potvrđujem smrt glumice Shannen Doherty. U subotu, 13. srpnja, izgubila je bitku s rakom nakon mnogo godina borbe s bolešću, rekla je glumičina publicistica Leslie Sloane u izjavi za People.

image
Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Shannen Doherty proslavila se u hit seriji iz devedesetih "Beverly Hills 90210" u kojoj je glumila Brendu. 

Rak dojke dijagnosticiran joj je 2015. Prošle godine saznala da je da je rak metastazirao. Prvo se proširio na mozak, a zatim i na kosti.

image
Lisa O‘connor/Afp

U svom podcastu ‘‘Let‘s Be Clear‘‘ nedavno je otkrila kako je počela prodavati imovinu kako bi "olakšala život svojoj mami kad umre‘‘.

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje. Budući da će joj biti tako teško, želim joj olakšati neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune namještaja - objasnila je Doherty.

Sa suprugom Kurtom Iswarienkom vjenčala se 2011. godine, a lani su se rastali.

Nedavno je u epizodi svog podcasta otkrila i kako je saznala da ju je suprug varao dok se ona spremala za operaciju tumora na mozgu, pišu 24sata.

- Na operaciju sam išla rano ujutro i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dvije godine - rekla je Doherty.

Iza nje su dva propala braka s Ashleyjem Hamiltonom i Rickom Salomonom koji su potrajali po godinu dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 13:48