StoryEditorOCM
ShowbizVječna mladost

Ovo je doručak zbog kojeg američka glumica izgleda barem duplo mlađa nego što uistinu jest

Piše Mozaik SD
12. srpnja 2024. - 15:11

Ovoj prekrasnoj američkoj glumici, kolumbijskih korijena, nitko ne bi povjerovao da je zagazila u šesto desetljeće života. Premda je napunila 52 godine, Sofia Vergara i dalje izgleda najmanje duplo mlađe.

image
Michael Tran/Afp

Kako piše Story Sofia slovi za najzgodniju glumicu na svijetu, a paparazzi je nikada nisu uspjeli uloviti bez šminke ili u nekakvoj neuglednoj modnoj kombinaciji. Svojedobno je otkrila kako svaki dan pere kosu, i to sama, a svakog jutra nanese barem malo maskare i ruža. 

image
Kevin Winter/Getty Images Via Afp

Glumica ima zavidnu figuru, a za sebe kaže kako je spremna sve isprobati kada je u pitanju njega tijela, ali u prehrani nije toliko ekstremna. Jednostavno nije fan strogih dijeta. To Kolumbija progovara iz nje.

- Ne previše hrane, ne previše vježbanja, ničega previše. Sve umjereno - rekla je jednom prilikom.

Dan uvijek započinje na isti način. Jede žitne pahuljice (musli) s grčkim jogurtom, chia sjemenkama, zobi, orasima i borovnicama.

image
Angela Weiss/Afp

Za ručak obično jede nemasne proteine, ribu i svježu salatu, recimo. Za večeru je na stolu sushi, integralna riža, povrće kuhano na pari i meso s malo masti. Posegne i za slatkišima, ali umjerena je. 

Gotovo nikada nije imala rigorozne dijete već se svakodnevno pokušava zdravo hraniti i unositi nutritivno bogate namirnice. 

- Jedna od mojih najvećih tajni je to što uvijek pokušavam otkriti kako se izvući sa slatkišima poslije obroka ili pred odlazak u krevet - iskrena je bila glumica, prenosi Story.

image
Angela Weiss/Afp

Ne kaje se ni ako pojede previše, a u tome je podržava i njezina trenerica.

- Odricanje vas tjera da pređete granicu, samo budete opsjednuti nečim što želite. Veoma je važno imati ravnotežu - kaže njena fitness trenerica Jennifer Yates.

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 20:01