StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Bikovi zatražite pomoć, Blizanci pazite se sunčanice, Škorpioni oslonite se na pomoć prijatelja

Piše MOZAIK SD
23. srpnja 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Privući će vas putena i atraktivna osoba puna samopouzdanja. Neće vas obeshrabriti činjenica da je okružena brojnim udvaračima, već će vam to biti dodatan poticaj da se još više trudite oko nje. Svjesni ste svoje privlačnosti i karizme. Na poslu vas očekuju sjajne prilike kojima se dugo potajno nadate.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Pokrećete li novi posao ili projekt, spora i neučinkovita birokracija zadavat će vam muku. Ne pokušavajte na svoju ruku ubrzati proces, već zatražite pomoć stručnih i iskusnih ljudi. Bit ćete na ratnoj nozi s partnerom i ukućanima. Pronađite miran kutak u kojem ćete se odmoriti od svega. Tjelovježba će vas osloboditi stresa.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Iskazat ćete se u poslovima koji zahtijevaju razvijene verbalne vještine i dobro pamćenje. Pred vama je tjedan ispunjen razmjenom poslovnih e-mailova i sklapanjem novih kontakata od kojih ćete imati koristi. Obiteljski život donosi tenzije i izazove. Ne potpirujte vatru sarkastičnim komentarima. Pazite se sunčanice.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Prihvatite svaku priliku koja vam se ukaže, bilo da se radi o promjeni posla, radu na novom projektu ili odlasku na poslovno putovanje. Budite otvoreni za promjene i nove izazove. Pothvati i poslovi koje sada započnete donijet će vam financijsku korist. Neki će parovi preurediti stan ili se odlučiti na proširenje obitelji.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Donosit ćete odluke impulzivno, na temelju trenutnog raspoloženja. Ponekad će vam to ići u korist, ali u većini bi slučajeva ipak bilo bolje da uzmete neko vrijeme za razmišljanje, posebno kada je riječ o poslovnim i financijskim pothvatima. U ljubavi ćete pak biti promišljeni i oprezni. Nećete olako poklanjati drugima povjerenje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Liječit ćete nostalgiju prekomjernim uživanjem u hrani i piću. Bilo bi korisnije da ih odagnate fizičkom aktivnošću. Energija vam je na vrhuncu pa je iskoristite za sport i tjelovježbu. Ne očajavajte ako vaš trud na poslu ne bude prepoznat jer uskoro slijede promjene. Samci bi se mogli pomiriti s bivšim partnerom.

LJUBAV: 4 POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Susretljivi i komunikativni, s užitkom ćete se upuštati u razgovore s neznancima. Bit ćete majstori u flertu i zavođenju pa vam neće biti problem osvojiti pažnju osobe koja vam je privlačna. Željni ste profesionalnog uspjeha i slave, ali ne očekujte da će vam išta biti poklonjeno. Zasučite rukave i primite se posla.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Želite li dosegnuti bolju poziciju ili ste u potrazi za novim radnim mjestom, oslonite se na pomoć utjecajnih prijatelja. Skladni kontakti s okolinom bit će od velikog značaja za vašu karijeru. Na intimnom planu moguće su trzavice. Partneru se neće svidjeti što želite voditi glavnu riječ pa će vam se suprotstaviti.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Pred vama je ugodan tjedan, posebno ako ste na putovanju. Obilazit ćete nove krajeve, kušati zanimljiva jela i sresti ljude od kojih ćete mnogo naučiti. Samci će upoznati osobe s kojima će se dobro zabavljati, a jedna će im postati posebno draga. Strijelci kojima je ovaj tjedan radan trebaju se paziti nesuglasica s autoritetima.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Bavit ćete se novčanim pitanjima i provoditi vrijeme obilazeći banke i druge financijske institucije. Mnogi će se raspitivati o uvjetima podizanja kredita, dok će neke zanimati štednja ili investicije. Vezani će biti zahtjevni i posesivni, što e dovesti do nesuglasica. Pred samcima je ostvarenje vrućeg ljetnog flerta.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Imate mnogo posla, što će dovesti do stresa i nervoze. Izbjegavajte tračanje kolega i šefova jer bi vaše riječi mogle doprijeti do njih. Pronađite drugi, manje štetan način za iskaljivanje frustracija. Vezani će se često prepirati s voljenim. Idete li zajedno na odmor, odmak od svakodnevice dat će vam priliku za pomirenjem.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Očekuje vas tjedan ispunjen obavezama koje će zahtijevati mnogo pažnje i koncentracije. Stresna situacija na poslu odrazit će se na vaše zdravlje pa su mogući problemi s tlakom ili nesanicom, dok će se neki žaliti na probavne smetnje. Na intimnom planu doći će do nesuglasica. Izbjegavajte osjetljive teme.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 2

Lidija Bačić

Erotična pjevačica raskošnih oblina rođena je u znaku Lava, 4. kolovoza 1985. Pod utjecajem tog znaka krase je velika energija i samopouzdanje, kao i ljubav prema svjetlima reflektora. Blizak kontakt Sunca i Marsa u Lavu ukazuje na hrabrost i ambicioznost. Borbena je i rijetko odustaje od ciljeva. Često je direktna i nepromišljena, brzo plane, ali se brzo i umiri. Naglašen element vode govori nam da je emotivna i osjećajna. Venera u Raku pokazatelj je romantične prirode, dok Mjesec u Ribama ukazuje na suosjećajnost, ali i na promjene raspoloženja. Ljetni mjeseci bit će joj povoljni, no na jesen je očekuju izazovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 23:31