StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za četvrtak: Bikove će mučiti glavobolja, Rakove očekuje obiteljska svađa, a Škorpione će razočarati prijatelji

Piše Mozaik SD
5. listopada 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Sve ćete primati k srcu, a ishod zbivanja bit će neizvjestan. Pokušajte se suzdržati od ishitrenih reakcija koje bi vas mogle vratiti tamo odakle ste jedva čekali pobjeći.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Dvoumite se oko projekta koji vam se nudi. Jasno postavite ciljeve koje želite ostvariti i odluka više neće biti upitna. Ako se preopteretite poslom, moguća je glavobolja.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Izvrsno ćete se snalaziti u sportu, verbalnim ogledima, na ispitima i intervjuima za posao. Možete se osloniti na svoje dobro pamćenje te brzinu misli i zaključivanja.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Mučit će vas razmirica s članom obitelji. Nakon nekog vremena shvatit ćete da ljutnjom nećete ništa dobro postići, kao i da su neke njegove ružne riječi izrečene u afektu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Partner će vas obasipati ljubavlju i pažnjom. Ako ste samac, nastup će vam biti originalan, a obećanja zvučati uvjerljivo. Lako ćete osvojiti pojedinca koji vam je drag.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Budite spremni na prijedlog za izlazak od strane partnera ili pak poziv prijatelja da ga posjetite. Nemojte biti neodlučni jer ćete samo izgubiti dragocjeno vrijeme.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Ulijevat ćete povjerenje i mirnoću svojoj okolini. Pomognete li prijatelju svojim savjetom, i sami ćete se bolje osjećati. Kvalitetno ćete surađivati s bliskim suradnicima.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Namjeravate promijeniti neke stvari u svom životu. Mogli biste se razočarati u pojedine prijatelje, i to one za koje su vam članovi obitelji govorile da vas iskorištavaju.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Dobro ćete se slagati s bližnjima. Iskoristite dobre vibracije koje vladaju među vama; surađujte i brzo ćete riješiti obiteljski problem. Ne zaboravite svoju dozu tjelovježbe.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Očekuju vas manje trzavice i nesporazumi u odnosu s prijateljima i rodbini. Mogli biste saznati i da su vam pojedini suradnici nemarno dali pogrešne informacije.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Prethodni napori urodit će dobrim rezultatima, a vaš entuzijazam će porasti. Ne obazirite se na osobe koje vas žele ograničiti i nametnuti vam autoritet. Vjerujte u sebe.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Mogli biste se naći između dvije vatre. Pokušajte ostati neutralni, a ako ne možete ostati po strani, nemojte prebacivati krivnju s jedne na drugu stranu, nego nađite kompromis.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 10:39