StoryEditorOCM
PanoramaŠto kažu zvijezde?

Horoskop za subotu: Ovnovi će povrijediti sebi bliske osobe, Rakovi će nuditi pomoć, a Ribe će donositi važne odluke

Piše Mozaik SD
19. kolovoza 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Lukavost, dovitljivost i snalažljivost pomoći će vam u ostvarenju planova. No, vodite računa o svojim postupcima jer biste neljubaznošću mogli povrijediti blisku osobu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Uz malu dozu ustrajnosti i upornosti odagnat ćete neke obiteljske poteškoće. Jedan problem iz prošlosti riješit ćete samo ako se odlučite na mirni razgovor u četiri oka.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Treba vam odmak od poslovne ili obiteljske problematike. Bit ćete duhoviti i svugdje rado viđeni. Večer mnogo obećava, posebice ako priželjkujete emocionalna uzbuđenja.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Unatoč prijateljevim nastojanjima da prikrije neraspoloženje, otkrit ćete da ga nešto muči. Neka vas ne odbija njegovo drsko ponašanje – slobodno mu priđite i ponudite pomoć.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Željni ste druženja, no nerado ćete se odlučiti na tjelesnu aktivnost. Pojačan vam je apetit, a ne budete li se kontrolirali za stolom, navečer ćete biti još tromiji i pasivniji.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nova spoznaja dat će vam uvid u realniju sliku vaše veze ili braka. Slučajni susret, telefonski poziv ili lijepa obiteljska vijest osvježit će vam dan. Budite velikodušni i voljni pomoći.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Posvetite li se ljubavnom partneru, i mali znaci pažnje bit će vam vraćeni na najljepši mogući način. Vaša darežljivost, nježnost i romantika neće ga ostaviti ravnodušnim.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Nervirat će vas partnerova tvrdoglavost, kao i nespremnost da sasluša i uvaži vaše prijedloge. Pazite da ne započnete sukob koji bi vam mogao donijeti više štete nego koristi.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Nastojeći doživjeti malo uzbuđenja bit ćete spremni i na rizične aktivnosti, posebice ako ste sami i željni ljubavi. Zanimljivo poznanstvo uljepšat će vam večernje sate.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Nedostajat će vam taktičnosti u komunikaciji s bližnjima. U partnerskim odnosima prevladat će vaša sklonost preispitivanju i nepotrebnom traženju mana. Vjerovat ćete samo sebi.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Obiteljski odnosi iziskuju malo više strpljenja i uvažavanja tuđih potreba. Pogriješit ćete budete li osorni prema bližnjima. Mirnim pristupom postići ćete više ćete uspjeha.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Pripremite se na odgađanje planova i neočekivane prepreke. Ljubavna neizvjesnost ometat će vam koncentraciju. Morat ćete donijeti važnu odluku, no nećete biti sigurni što želite.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 16:16