StoryEditorOCM
Panoramavladar svih proteina

Kick boxing trener Miša Bačulov otkrio tajnu istesane figure: ustajanje u pet za kardio vježbe, a onda shake i deset jaja s pršutom te kilogram mesa dnevno

Piše PSD
24. studenog 2021. - 14:53
Miša Bačulov: Prosjek mi je 5.000 kalorija dnevno, a kada sam nabijao kilažu, išao sam i do 8.000. Muka mi je bila po cio dan.YouTube Screenshot

Bivši srpski kick boksač Miša Bačulov dao je zanimljivu izjavu na pitanje kako održava izvanserijsku formu i danas.

Bačulov je trenutno jedan od najpoznatijih kick boksing trenera u Srbiji, a njegova nestvarna figura odaje dojam kao da se još uvijek natječe.

Za to je zaslužna specifična ishrana uz mnogobrojne treninge, a Bačulov tjedno u prosjeku pojede 150 jaja uz kilogram mesa dnevno, piše Blic.

image
Miša Bačulov: Što se tiče probave, šest puta idem u toalet, poslije svakog obroka
Instagram Screenshot

- U prosjeku 150 jaja tjedno, po kilo mesa svaki dan. U posljednja dva-tri mjeseca ne jedem toliko i smršavio sam sedam kilograma. Ali u periodu kada sam nabijao masu, živio sam kao bilder. Ustanem u pet ili šest ujutro i radim jutarnji kardio jer u sebi tada nemaš hidrata, već samo trošiš masti. Tim prvim treningom se iznojim dobro, onda jedem puno, rekao je Bačulov u podcastu Inkubator.

Nakon proteinskog shakea počinju mnogobrojni trenerovi obroci.

- Prvo popijem proteinski shake, istuširam se, pa pojedem deset jaja. Naravno nikada to nisu samo jaja, ja tu ubacim i pršut, napravim jedan baš jak obrok. Sat-dva poslije napravim zobenu ili proteinsku kašicu, pa ručam piletinu, govedinu, s rižom. Jedem krumpir s mesom jer imam takav metabolizam da oboje potrošim. Bukvalno cio dan jedeš, jedino se noću nisam budio da bih jeo jer spavam četiri sata, pa nema smisla. Večera je nešto kao ručak, ili opet jaja. Prosjek je 5.000 kalorija dnevno, a kada sam nabijao kilažu išao sam i do 8.000. Muka mi je bila po cio dan. Što se tiče probave, šest puta idem u toalet, poslije svakog obroka, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 11:54