StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu

Horoskop za utorak: Bikovima se pruža prilika za flert, Lavovi će biti sretne ruke s novcem! Jarce će iznenaditi poziv

Piše MOZAIK SD
10. rujna 2024. - 08:00

Ovan

Razdražljivi ste i zabrinuti zbog poslovnih briga. Voljena osoba neće imati dovoljno razumijevanja za vaše poteškoće, što će biti povod svađama. Opustite se jogom ili meditacijom, ili se zaputite u šetnju.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Pred vama je uzbudljiv dan ispunjen druženjem i nenadanim susretima. Ako ste željni romantike, pružit će vam se prilika za flert. Osvježite imidž novom garderobom ili promijenite boju kose.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Najugodnije ćete se osjećati kod kuće. Nastojat ćete uljepšati ili preurediti svoj životni prostor, a uz malo mašte i truda to će vam poći za rukom bez puno uloženog novca. Pazite se želučanih smetnji.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Ponudi li vam se prilika za kraći poslovni put, nemojte je odbiti. Uspostavit ćete mnoga korisna poznanstva i steći dragocjeno iskustvo. Odgovarat će vam aktivan život s puno kretanja.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Bit ćete sretne ruke u novčanoj sferi. Pametno ulaganje donijet će vam dobit. Neki će primiti zaostali honorar, povrat duga ili povišicu. Izbjegavajte kasne obroke jer bi vam poremetili san.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Povoljan je trenutak za realizaciju planova. Planeti podržavaju važne poslovne pothvate i započinjanje projekata. Posvetite više vremena sebi i svojim potrebama. Počastite se masažom.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Vaga

Ljubavni život bit će oaza sreće. Ulagat ćete u budućnost s voljenim i poboljšanje životnih uvjeta. Neki će odgoditi dogovore da izvedu kozmetičke zahvate. Bavljenje hobijima bi vas preporodilo.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Prijatelji će tražiti vašu pomoć i podršku. Imat ćete vremena za svakoga, a vaši će savjeti imati težinu jer će biti iskreni i dobronamjerni. Samci bi mogli obnoviti kontakt s nekim iz ljubavne prošlosti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Previše ste zahtjevni i teško vam je udovoljiti. Ne možete pustiti partnera da pogađa i zato jasno kažite što od njega očekujete. Klonite se potencijalno opasnih i vratolomnih aktivnosti.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Jarac

Dan će biti ispunjen brojnim kontaktima i susretima. Mnoge će ugodno iznenaditi poziv osobe koju nisu odavna vidjeli. Iskoristite nalet energije i unaprijed obavite dio nakupljenih obaveza.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Samci će biti privlačni i zavodljivi, a večernji izlazak pružit će im priliku da počnu uzbudljivu ljubavnu avanturu. Pojačana tjelesna aktivnost pomogla bi vam da se oslobodite stresa i negativne energije.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Previše očekujete od osobe koja vam ne može dati što želite, što bi moglo dovesti do razočaranja. Ne postavljajte prevelike zahtjeve pred druge. Pazite se pogrešaka u poslu i u upravljanju novcem.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 09:46