StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Blizanci, pred vama je burna veza! Djevice, obnovite imidž! Jarci, zadovoljno ćete trljati ruke

Piše Mozaik SD
12. rujna 2024. - 08:00

Ovan

Iscrpit će vas brojne obaveze i zahtjevi okoline. Mnogi će tražiti vašu pomoć i usluge, ali neće uzeti u obzir da ste umorni i opterećeni zaduženjima. Naporan ritam mogao bi se odraziti na zdravlje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Bit ćete predaniji u očuvanju zdravlja i forme. Ispravit ćete prehrambene navike ili se upisati u teretanu. Želite dobro izgledati, zbog čega ćete biti spremni i na odricanje od slasnog zalogaja.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Upoznat ćete nekog strastvenog i karakternog tko će vam unijeti puno uzbuđenja u svakodnevicu. Iako je očigledno da niste idealan spoj, nećete mu moći odoljeti pa je pred vama intenzivna i burna veza.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Borba za ostvarenje poslovnih i financijskih ciljeva bit će uspješna. Ponosni ste na sebe, ali nemojte se previše hvaliti jer bi pojedinci mogli osjetiti zavist. Suzdržite se od nepotrebnih obiteljskih rasprava.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Mogući su susreti s ljudima koje niste dugo vidjeli, a koji su vam dragi. Obećat ćete jedni drugima da ćete ostati u kontaktu i češće se viđati. More li vas financijske brige, na pomolu je poboljšanje stanja.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Povoljan utjecaj Marsa bit će zaslužan za snažan imunitet i dobru psihofizičku formu. Nikakvi vas zadaci neće umoriti, no najviše će vam ležati intelektualni rad. Sjajno je vrijeme za obnovu imidža.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Vaga

Brinut ćete se za nemoćnog ili bolesnog člana obitelji, što će vas iscrpiti. Iako ćete biti umorni, istovremeno ćete biti zadovoljni jer će vaša njega uroditi plodom i dovesti do poboljšanja. 

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Planetarni vam daruju smirenost i strpljivost. Sjajno ćete se snalaziti u kriznim situacijama. Problemi vas neće izbacivati iz takta, a nakon početne ljutnje brzo ćete se pribrati i smisliti novi plan. 

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Mogli biste naići na kritiku javnosti ili nadređenih. Iako će vas to rasrditi, izbjegavajte obračune jer bi pokvarili sliku o vama. Pričekajte da se situacija primiri i tada započnite s popravljanjem štete.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Bavite li se turizmom ili ugostiteljstvom, zadovoljno ćete trljati ruke. Imat ćete dosta posla, a zadovoljni gosti ostavljat će bogate napojnice i pozitivne recenzije na društvenim mrežama. 

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Frustriraju li vas novčane prilike, dobit ćete mogućnost zaraditi od honorarnog posla ili pametnog ulaganja. Prihvatite izazov samo ako se radi o umjerenom riziku. Neki će osjetiti simptome prehlade.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Uvažavajte tuđa mišljenja i budite svjesni da se ne mogu svi slagati s vama. Ne tražite od okoline da misli i radi poput vas. Drugačija perspektiva mogla bi vam pomoći da pronađete rješenje problema.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 04:08