StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu

Horoskop za srijedu: Ovnovi, ne pravite od muhe slona! Lavovi, pazite na novac! Vage, vaša će privlačnost biti neupitna

Piše Mozaik SD
11. rujna 2024. - 06:55

Ovan

Ako ste nedavno započeli vezu, zamijetit ćete partnerove osobine koje vam se neće svidjeti. Ne pravite od muhe slona i pričekajte neko vrijeme prije no što ga počnete kuditi ili se poželite udaljiti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Ciljajte visoko i vjerujte u sebe. Uspjeh vam je nadomak ruku, a na vama je samo da se nastavite truditi i prestanete se sputavati strahovima i sumnjama. Samci, moguća je simpatija na poslu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Ako ste u vezi ili braku, na površinu će isplivati različiti interesi. Možda previše očekujete od dragoga, što će ga sputavati i stvarati mu pritisak. Ne dajte da se članovi obitelji petljaju u vaš odnos.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Znate što želite i niste spremni odustati bez borbe. Srećom, nećete se morati puno mučiti jer su vam planeti skloni, a posebno u pogledu posla i novca. Na intimnom planu treba vam više strpljenja.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Brzopleto ćete raspolagati novcem. Kupovat ćete sve što vam se svidi i dovesti kartice do limita ako vas netko mudriji ne zaustavi. Bit ćete aktivni na društvenim mrežama i rado se upuštati u rasprave.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Imat ćete dobar osjećaj u vezi s nedavnim poznanstvom. Osoba koja je ušla u vaš život posjeduje sve osobine koje tražite pa će se između vas razvijati nešto lijepo. Moguć je manji novčani dobitak.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Vaga

Vaša će privlačnost biti neupitna, no prilazit će vam isključivo osobe koje nisu materijal za vezu. Trenutno ste u potrazi za nečim ozbiljnijim pa se nemojte zanositi nečijim slatkim obećanjima.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Promjena strategije poslovanja i prilagodba okolnostima polučit će dobre rezultate. Bit ćete uspješni u odnosima i javnim poslovima, a šarm će vam omogućiti da se predstavite u dobrom svjetlu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Ako ste nemirni i napeti bez očitog razloga, ojačajte živce vitaminom B. Kvalitetna prehrana i aktivan život pomoći će ublažiti nervozu. More li vas poslovne brige, očekuje vas važan razgovor.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Planirate li vježbati ili se baviti sportom, obratite pažnju na zagrijavanje i istezanje mišića. Podložni ste ozljedama, a posebno pripazite na koljena i zglobove. Savjetujemo smanjenje troškova.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Ne propustite priliku da se nađete s prijateljima i razmijenite pokoji trač ili razgovarate o aktualnim temama. Raspoloženi ste i za flert, a nove ćete osobe upoznavati na tečajevima i radionicama.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Osrednje ćete se razumjeti s dragim, što će dovoditi do tenzija. Oboje ćete tvrdo ustrajati u stavovima i odbijati kompromis. Izbjegavajte nečasne i nemoralne radnje jer bi mogle izazvati kaos.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 12:35