StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za subotu: Bikovi će previše gunđati, Škorpioni budite tolerantni, Vodenjaci izbjegavaju obaveze

Piše MOZAIK SD
15. srpnja 2023. - 00:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Teško ćete suzbiti potrebu za dominacijom, no da biste udovoljili partneru, pokušajte prilagoditi svoje planove njegovim željama. Samci će osjetiti snažan poriv za udvaranjem.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Previše ćete gunđati i prigovarati, čime biste mogli narušiti ljubavni ili prijateljski odnos. Nemojte zanemariti utjecaj emocionalnog stanja na zdravlje. Nastojte izbjeći stresne situacije.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Da biste ostvarili svoje planove, podrška pouzdanih ljudi bit će vam neophodna. Nakon što riješite jedan stari nesporazum, vaš ljubavni život postat će mnogo sadržajniji.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Partner će oblijetati oko vas obasipajući vas nježnošću i pažnjom. Uživat ćete u svemu tome potiho, sumnjajući da se tako ponaša zbog grižnje savjesti jer je nešto zgriješio. 

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Ako se oslonite na unutarnji glas, vrlo brzo će procijeniti što se krije u pozadini tuđih priča i obećanja. Prilika za ljubav mogla bi niknuti tamo gdje najmanje očekujete. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nastojat ćete biti nepopustljivi prema djeci. Pokušat ćete ih animirati nekom zajedničkom aktivnošću, samo da što manje vremena provedu za računalom ili pred televizorom.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Prijatelji će vam se obratiti za pomoć ili će se oslanjati na vaše iskustvo ili ugled u društvu. Pored kućnih i obiteljskih obaveza, pronaći ćete vremena i za ono što vas veseli.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Vaša želja za zabavom mogla bi narušiti sklad bračnog i obiteljskog života. Da biste riješili nakupljene probleme potrebno vam je više tolerancije i uvažavanja različitosti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Oduševljavat ćete se novinama i promjenama, a vaša znatiželja omogućit će vam da dođete u kontakt sa zanimljivim ljudima. Zbog dobrog raspoloženja mogli biste previše potrošiti.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Bavit ćete se neodgodivim obavezama ili kućnim popravcima. Odlazak u šoping popravit će vam raspoloženje. Poslužit će vas i sreća pa ćete pronaći baš ono što vam treba.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Izbjegavanje obaveza, nestrpljivost i egoizam dovest će vas u sukob s partnerom ili članovima obitelji. Poželjet ćete se barem nakratko odvojiti od svega što vas iscrpljuje.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Više će vas zanimati trošenje nego štednja. Bit ćete željni romantičnih iznenađenja, no ne budete li imali dovoljno inicijative, vikend bi mogao proteći bez uzbuđenja za kojima žudite

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 21:21