StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Vage će se javiti osobi koja im je puno značila, Strijelci uživati u udvaranju popularne osobe

Piše MOZAIK SD
28. kolovoza 2024. - 08:00

Ovan

Pravi je tren za dovršavanje zadataka koji iziskuju puno energije i koncentracije. Dovoljno ste ustrajni da ne odustanete pri susretu s poteškoćom. Poboljšanje prehrane podići će vam formu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Veselit ćete se susretu s voljenom osobom. U zadnje ste se vrijeme malo udaljili pa ćete se danas posvetiti jedno drugome. Patite li od niskog tlaka, klonite se velikih vrućina i pijte dovoljno tekućine.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Zaokupljeni ste promjenama koje će se događati u vašem intimnom životu. Pokušaji da zadržite postojeće stanje neće uroditi plodom jer nije sve pod vašom kontrolom. Morat ćete se prilagoditi.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Uživat ćete u zabavi, izlascima i druženju. Samcima se smiješi poznanstvo s neobičnom osobom. Neće je moći brzo dokučiti, zbog čega će im biti još zanimljivija. Dobro ćete se snalaziti u timskim zadacima.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Ulagat ćete velik trud u svaki zadatak, što će vas izdići iznad prosjeka. Neće biti čudo ako vam bude ponuđen rad na novom projektu. Pazit ćete na izgled i trošiti pozamašne iznose na odjeću i kozmetiku.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Privlačit ćete pažnju dotjeranim izgledom. Ako ste nedavno započeli vezu, stvari će se razvijati bolje nego što ste priželjkivali. Ni stres oko posla ili novca danas vam neće pokvariti raspoloženje.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

U naletu nostalgije javit ćete se osobi koja vam je nekad mnogo značila. Nećete požaliti što ste obnovili kontakt jer će i drugu stranu zanimati nastavak priče. Godilo bi vam plivanje ili plesanje.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Neki će razmišljati o promjeni radnog mjesta, no nemojte zasad donositi radikalne odluke. Sklopit ćete važne kontakte s utjecajnim ljudima, čija će se pomoć uskoro pokazati dragocjenom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Uživat ćete u udvaranju popularne osobe. Laskat će vam njezina pažnja pa ćete zanemariti činjenicu da s njom nemate puno zajedničkog. Pazite se nespretnih padova i ozljeda prilikom vježbanja.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Dobro ćete se snalaziti u nepredviđenim situacijama. Do izražaja će doći vaša brzina, bistar um i spremnost da uskočite u pomoć. Ako ste na odmoru, nastojat ćete ga provesti što aktivnije.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Iako nećete biti zadovoljni na poslu, zadržite samokontrolu. Njegovanje skladnih odnosa sa šefom i kolegama pomoći će vam da izbjegnete stres. Oslabljen imunitet ukazuje na rizik od prehlade.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Klonite se napornih i zlonamjernih ljudi. Osjetljivi ste i ranjivi pa bi vas danas njihovi komentari mogli uzrujati više nego inače. Suzdržite se od suviše rashlađenih napitaka.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 17:17