StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za srijedu: Bikovi pazite se prelaska iz vrućeg u hladno, Rakovima će ostat vremena za izlazak s prijateljima

Piše MOZAIK SD
17. srpnja 2024. - 08:00

OVAN

Neće vas zanimati osobe koje se mogu lako zavesti. Potrebni su vam izazov i uzbuđenje tako da će vašu pažnju zaokupiti netko nedostupan, suzdržan i pomalo hladan. Podložni ste upali grla.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

Nemirni i napeti, nećete imati strpljenja za duže razgovore. Ignorirat ćete partnera i grubo reagirati na njegove pokušaje komunikacije. Pazite se oštrih predmeta i prelaska iz vrućeg u hladno.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4


BLIZANCI

Susreti i kontakti s prijateljima i znancima učinit će vam ovaj dan zanimljivim. Doznat ćete puno novih informacija, tračeva i novosti, od kojih će vam neke biti posebno zanimljive i korisne.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Prionut ćete na kućanske poslove ili se pakirati za skori odlazak na more. Imat ćete puno posla, no dobra organizacija pomoći će vam da sve obavite. Ostat će vam vremena i za izlazak s prijateljima.  

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Želite dobro izgledati pa ćete pridavati mnogo pozornosti garderobi, frizuri i šminki. Bit ćete dotjerani u svakoj prilici, što će unaprijediti 

vaš ugled i donijeti vam pažnju udvarača.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Sklonost zabušavanju nosi vam teškoće. Organizirajte vrijeme tako da ispunite bar najhitnije obaveze i izbjegnete sankcije. Ako ste na ljetovanju, klonit ćete se razvikanih mjesta i tražiti skrivene uvale.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Pametno ćete raspolagati energijom i potruditi se da vam ostane dovoljno slobodnog vremena nakon obavljanja svih zadataka. Nećete se odreći opuštanja i izlazaka s prijateljima.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Imat ćete nizak prag tolerancije i burno reagirati  na sitnice. Ni sami nećete znati zašto ste nervozni, niti ćete se zamarati traženjem uzroka. Pazite da u ovom raspoloženju ne donesete štetnu odluku.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Dobro ćete se razumjeti s voljenim. Nećete dopustiti da se problemi gomilaju. Ako ste poduzetnik ili obrtnik, ulagat ćete u obrazovanje ili proširenje posla. Imate puno želja i planova.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Moguć je manji novčani dobitak koji će vam dobro doći. Imate li talent ili vještinu, ukazat će vam se prilika da ih unovčite. Samci će nakon dugog vremena osjetiti leptiriće u trbuhu.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Nemojte davati obećanja jer biste se mogli precijeniti. U naletu entuzijazma nekome ćete obećati nešto teško ispunjivo. Bude strpljiviji prema članovima obitelji, posebno prema starijima.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3


RIBE

Mogli biste doznati novosti koje vam se neće svidjeti, ali pričekajte dodatne detalje prije donošenja zaključka. Stvari nisu onakve kakvima se čine pa budite strpljivi i promišljeni. Povedite više računa o prehrani.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 05:34