StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za srijedu: Ribe će zavoditi, Bikovi biti pospani, a Vage očekuje povišica

Piše Mozaik SD
16. listopada 2024. - 08:00

Ovan

Izbjegavajte rizična ulaganja i velike troškove u nadi da ostvarite brzu i laku zaradu. Informirajte se o najpogodnijim uvjetima za štednju. Neki će se žaliti na glavobolju i tegobe sa sinusima.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Nećete se moći pohvaliti pretjeranom voljom za rad, a najviše će vam problema zadavati poslovi koji zahtijevaju smisao za detalje i jaku koncentraciju. Mnoge će Bikove proganjati pospanost.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Blizanci

Djeca i mlađi ukućani klonit će se sudjelovanja u kućanskim poslovima. Nećete puno postići vikom i galamom, ali sankcije bi mogle djelovati. Objavite rat navikama koje vam ugrožavaju zdravlje.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Na intimnom planu očekuju vas ugodne novosti. Zauzeti će poboljšati komunikaciju s voljenim, a pred samcima je susret koji će ih se snažno dojmiti. Povoljno je vrijeme za nove projekte.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Potrebni su vam mir i samoća, ali će vas bližnji često ometati i tražiti usluge koje nećete moći odbiti. Nepovoljni Merkur i Venera u Škorpionu prijete kašnjenjem, zabunama i nesporazumima. 

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Razveselit će vas poziv dragog prijatelja ili rođaka s kojim se niste odavno čuli. Razgovor će proteći u ugodnom tonu pa ćete se oboje složiti da biste se trebali češće družiti. Neki će napredovati na poslu.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Očekuju vas isplata zakašnjelog honorara ili odobrenje povišice. Novac će vam dobro doći da platite dugove i režije, a dio ćete odvojiti za užitke. Počastit ćete se cipelama ili odlaskom u restoran.

LJUBAV: 4

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Raste vam popularnost na poslu ili studiju. Ljudi će se dobro osjećati u vašem društvu. Samci će upoznati osobu s kojom će uspostaviti dobru komunikaciju, a to će ih ohrabriti na nastavak druženja. 

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Imate li mogućnosti, udaljite se od svih i posvetite se svojim potrebama. Nekoliko sati mira i samoće pomoći će vam da se opustite od briga. Neke će iznenaditi poziv ili poruka osobe iz prošlosti.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Nemojte nasjedati na izazivanje zlobnog suradnika. Bavite se svojim poslom želite li zadržati fokus i izbjeći jalove konflikte. Probavne smetnje ili nesanica bit će usko povezane sa stresom.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Nezadovoljni statusom na poslu, poželjet ćete nešto promijeniti. Umjesto da se žalite ili prijetite, zaigrajte na kartu ljubaznosti i šarma. Vezani, počnite više misliti na partnerove želje i potrebe. 

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Osoba koja vam dosad nije bila zanimljiva pokazat će vam se u novom svjetlu. To će vas ohrabriti da je pokušate zavesti. Vježbanje će biti najbolji način za održavanje forme i dobrog raspoloženja.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. listopad 2024 08:02