StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za četvrtak: Ovnove čeka naporan dan, Blizanci će davati savjete, a Lavovi imati raspravu s partnerom

Piše Mozaik SD
17. listopada 2024. - 08:00

Ovan

Očekuje vas naporan dan s porastom obaveza. Ne očajavajte jer će vam dobra organizacija pomoći da se ne pogubite. Vezani, ne pokušavajte kontrolirati dragoga i dajte mu više slobode.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Nećete pronaći zajednički jezik s kolegama, što će vam otežati posao. Nastojte održavati korektne odnose s onima o čijoj pomoći ovise vaši rezultati. U ljubavi vam treba više takta i tolerancije.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Svjesni vaše stručnosti, većina kolega obraćat će vam se za savjet. Za svakoga ćete imati vremena, što će vam podići ugled i ojačati poziciju. Vrijeme je idealno za prestanak pušenja ili početak dijete.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Magnetska privlačnost donosi vam pažnju novih obožavatelja. Uživat ćete u flertu, a jedna će vam osoba rasplamsati maštu Ako tragate za poslom, doznat ćete uzbudljive novosti.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Uzrujat će vas rasprava s partnerom ili članom obitelji. Druga strana pokušat će na vas svaliti krivnju, ali ne dajte joj da vas izazove i dovede u obrambenu poziciju. Smireno iznesite argumente.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Danas ćete odraditi puno posla. Iskoristite nalet energije i obavite prvo zadatke za koje znate da bi vam mogli zadavati probleme. Osvježen društveni život ispunit će vas zadovoljstvom i elanom.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Skloni ste nervozi, stresu i probavnim smetnjama. Mnogi će si sizati raspoloženje hranom i pićem ali učinak će biti kratkotrajan, a posljedice neugodne. Otvorenije komunicirajte o onome što vas tišti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Očekuje vas ugodan dan ispunjen susretima. Lako ćete uspostavljati poznanstva, a danas započeti odnosi imat će izglede da se razviju u romantičnu vezu. Neki će pokrenuti dodatni posao iz hobija.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Pazite da ne poklonite povjerenje osobi koja ga ne zaslužuje. Ako vam je netko na prvi pogled simpatičan, ne znači da biste mu odmah trebali ispričati sve svoje tajne. Savjetujemo više odmora i sna.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Željet ćete ostaviti jak dojam, što vam neće uvijek polaziti za rukom. Nemojte se zamarati time što se nekome ne sviđate i usmjerite energiju na ljude kojima je stalo do vas. Pazite se prehlade.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Brzopletost i kratak fitilj dovodit će vas u neugodne situacije. Vodite računa da ne izlanete povjerljivu informaciju nekome tko bi je zlorabio. Pazite se i sukoba s osobama od autoriteta.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Stvarat ćete poznanstva na društvenim okupljanjima, tečajevima i predavanjima. Privlačit će vas ljudi s kojima dijelite interese i poglede na svijet. Očekuje vas uspjeh u polaganju ispita.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 08:03