StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za ponedjeljak; Bikovi bi se trebali paziti sumnjivih transakcija, Škorpionima će trebati strpljenja...

Piše MOZAIK SD
19. kolovoza 2024. - 08:02

OVAN

Tjedan će započeti odlično. Stupit ćete u kontakt s ljudima koji će vas podržavati i pomoći vam u ostvarenju ambicija. Netko iz prošlosti vratit će se u vaš život i održati obećanje koje vam je davno dao.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

BIK

Pazite se sumnjivih transakcija i ne kupujte iz neprovjerenih trgovina ni preko oglasa. Ne budete li oprezni, mogli biste postati metom prijevare. Kvar u kućanstvu zahtijevat će dolazak majstora. 

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

Intenzivno ćete komunicirati s ljudima i privatno i  poslovno. Dobro ćete se snalaziti u bogatoj interakciji jer ćete inuitivno znati što trebate kazati kako biste zadobili nečije simpatije.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

RAK

Naglasak će biti na novčanim pitanjima. Ne zalijećite se ako ste naumili nešto kupiti ili prodati. Planeti upućuju na mogućnost pogreške pa odvojite više vremena za razmišljanje prije svake transakcije.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

LAV

Pun Mjesec iznosi na površinu skrivene emocije i sve što dugo zatomljavate. Morat ćete priznati sebi i drugima da je vrijeme za promjene. Bit ćete nostalgični, ali stisnite zube i izdržite.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

Nemojte davati obećanja u čiju ostvarivost niste sigurni. Iako imate dobre namjere, mogli biste precijeniti svoje sposobnosti i obavezati se na nešto što će vam pričinjavati veliko opterećenje.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

VAGA

Osjećat ćete snažnu potrebu za zauzimanjem stava. Nećete dati da vas itko ušutkava ili omalovažava, što će vrijediti i kod kuće i na poslu. Bit ćete sretni kada shvatite da uživate veću podršku no što ste mislili.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

ŠKORPION

Iako će vas okolina živcirati, ostanite smireni. Kažete li svima što mislite o njima, jamačno ćete se posvađati. Planeti vas poučavaju važnosti strpljenja, promišljenosti i razvijanja strategije.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

Danas ćete shvatiti tko su vam pravi prijatelji i na koga se možete osloniti, a tko je uz vas iz sebičnih pobuda. Zatreba li vam pomoć, većina će biti nedostupna. Tko ostane vrijedan je vašeg povjerenja.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

JARAC

Nastojat ćete zaraditi od ulaganja, iznajmljivanja ili preprodaje zemljišta, ali naići ćete na poteškoće. Birokratske zavrzlame ili sporost institucija navest će vas da u zadnji tren mijenjate planove.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

Morat ćete rješavati stare nesuglasice ili probleme. Bili ste uvjereni da su ostali iza vas, no danas će vas dočekati posljedice ignoriranja poteškoća. Izbjegavajte ishitrene odluke vezane za posao i ljubav.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

RIBE

Poželjet ćete uvesti promjene u radnu rutinu. Imate dojam da stvari trenutno ne funkcioniraju dobro, no šef i kolege neće uvažiti vaše prijedloge. Osjetljivo zdravlje potaknut će vas da se bolje hranite.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 16:58