StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za petak: Bikovi, dobit ćete povišicu! Rakovi će trebati odmor, a Djevice bi mogle ugroziti privatne odnose

Piše Mozaik SD
7. lipnja 2024. - 08:00

Ovan

Planeti vas potiču na akciju i obdaruju hrabrošću, a ujedno i štite od poslovnih i novčanih promašaja. Čak i ako nesmotreno uđete u neki projekt ili suradnju, moći ćete računati na spasonosne okolnosti.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Pridobit ćete naklonost nadređenih, a neki će primiti novosti o povišici. Ako ste u potrazi za dodatnim prihodom, pronaći ćete honorarni posao koji će vam napuniti džepove. Razmišljat ćete o promjeni imidža.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Otvoreno ćete pokazivati svoje namjere i osjećaje. Samouvjereni ste i znate što želite pa nećete gubiti vrijeme na ljude koji su neodlučni. Mnogima će slučajno sinuti sjajna ideja o novom načinu zarade.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Rak

Lako vas je zavesti. Bit će dovoljna prava riječ u pravo vrijeme da izazove sjaj u vašim očima i navede vas da spustite štit. Pazite da ne poklonite povjerenje nekome tko ga ne zaslužuje. Više se odmarajte.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Pokazat ćete zavidnu razinu snalažljivosti u novim i nepoznatim situacijama. Dobro ćete se snaći i u komunikaciji s ljudima koje ne cijenite, ali ih morate tolerirati zbog posla ili dobrosusjedskih odnosa. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Djevica

Izbjegavajte nepotrebne sukobe i rasprave. Skloni ste posezanju za niskim udarcima, što bi vam moglo ugroziti privatne i poslovne odnose. Nemojte slijepo ustrajati u stavovima. Poslušajte koristan savjet.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Očekuju vas ugodna iznenađenja. Ljudi, situacije i odnosi kojima dosad niste davali na važnosti unijet će pozitivne promjene u vaš život. Netko će vam neočekivano pružiti podršku i pomoći da ostvarite cilj.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Trenuci povlačenja u sebe donijet će vam više štete nego koristi. Ako nekome nešto zamjerate, recite mu to bez okolišanja. Time ćete izbjeći nakupljanje frustracija, kao i moguće buduće rasprave i okršaje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Netko bi vas mogao razočarati i uskratiti vam pomoć ili uslugu. Ako nešto želite, nemojte očekivati da to drugi obave umjesto vas. Izborite se za sebe i pokažite spremnost na preuzimanje inicijative. 

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Prionut ćete na rad i obaviti većinu posla prije roka. Pokazat ćete sjajnim rezultatima da zaslužujete povjerenje. Imate li zdravstvenih smetnji, preinake u prehrani mogle bi vam biti od velike koristi.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Bit ćete poduzetni i spremni na rizike. Planeti vam omogućuju da unovčite svoje talente ili pretvorite hobi u biznis. Na intimnom planu očekuje vas puno uzbuđenja. Pred samcima je susret koji će obećavati.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Planetarne vibracije pojačat će ranjivost. Nećete biti dovoljno objektivni za ispravne odluke. Pokušajte se boriti protiv tjeskobe i sjete tako što ćete više razgovarati s ljudima koji vas vole i žele vam dobro.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 04:37