StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za utorak: Blizanci će uživati u tračanju, pred Rakovima je zanimljiv dan, Lavovi poslušajte razum

Piše MOZAIK SD
25. lipnja 2024. - 08:00

Ovan

Nestrpljivi ste, nagli i teško kontrolirate temperament. Ako nešto poželite, izgorjet ćete u nastojanju da to dobijete. Ne bi vam škodilo strpljenja i promišljenosti, kao ni takta u odnosima.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Mnoge očekuje održavanje vozila, primjerice registracija ili popravak, dok će neki pretraživati oglase u potrazi za novim limenim ljubimcem. Bliska osoba razveselit će vas pozivom na zabavu ili koncert. 

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4


BLIZANCI

Uživat ćete u tračanju, osobito ako je tema nevjera i preljub, a veselit će vas i razgovori o životima slavnih. Ogovaranje će vam biti omiljen hobi, ali pazite da nekome ne nanesete štetu sramoćenjem.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Pred vama je zanimljiv dan koji će vam donijeti puno razloga za zadovoljstvo. Vezani će se osjećati spokojno i sigurno kraj voljenog, dok će slobodni uživati u flertu. Neke očekuje poslovna ponuda.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Započnete li vezu sa zauzetim, nemojte se previše nadati da će se iz tog odnosa razviti nešto više. Poslušajte razum želite li izbjeći razočaranje. Oslabljen imunitet upućuje na važnost uzimanja vitamina.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Prionite na rad i obavite što više zadataka. Energični ste i puni inspiracije pa bi bila šteta da ne uložite trud u posao. Bavljenje sportom i boravak na zraku imat će sjajan učinak na vaše raspoloženje.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Izračunajte režije i račune i provjerite jeste li sve na vrijeme platili. Slučajna pogreška mogla bi vam uzrokovati poteškoće i dodatne troškove. Smanjena energija upućuje na potrebu za odmaranjem.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Optimizam i vedrina pomoći će vam da se othrvate malodušnosti i napetosti. Ulazit ćete s većim samopouzdanjem u nepoznate i rizične situacije, no bit ćete dovoljno oprezni da izbjegnete zamke.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Pazite na izjave i postupke. Iako nemate zle namjere, netko će namjerno izokrenuti vaše riječi kako bi vas ocrnio ili ponizio. Nemojte nikome davati materijala da vas dovodi u takve situacije. Čuvajte se sunčanice.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Pokušat ćete odagnati malodušnost i sjetu prekovremenim radom i pojačanom tjelesnom aktivnošću. Besposlenost bi vas tištila i zato ćete stalno smišljati nove aktivnosti koje će vas zaokupiti.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 4


VODENJAK

Porast obaveza i želja da se dokažete bit će uzrok umora. Usporite ritam, jedite u pravilnim razmacima i spavajte u dobro zamračenoj sobi. Ne bi bilo loše ni da posjetite stomatologa i spriječite zubobolju.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Plijenit ćete pažnju privlačnim izgledom i pomno odabranim modnim kombinacijama. Godit će vam komplimenti i udvaranje osobe prema kojoj nećete biti ravnodušni. Dan je pogodan za traženje posla.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 08:02