StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za ponedjeljak: Blizancima će novac kliziti iz ruke, pred Vagama je naporan dan, Škorpioni su dotjerani

Piše MOZAIK SD
24. lipnja 2024. - 08:00

OVAN

Započinjat ćete zadatke koje nećete dovršiti. Nemojte rasipati energiju na više strana, već se usredotočite na ono najbitnije. Članovi obitelji tražit će u vama oslonac, što će vas iscrpiti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

Samci će sresti osobu s kojom će odmah pronaći zajednički jezik. Ugodno druženje i zanimljiv razgovor navest će vas da zakažete novi susret. Odlično ćete se snalaziti u prodaji i marketingu. 

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Novac će vam kliziti iz ruke, čega ćete biti svjesni. Unatoč tome, žestoko ćete se braniti optuže li vas bližnji za rastrošnost. Niste spremni ičega se odreći pa ćete gurati probleme pod tepih.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Odisat ćete toplinom koja će otapati i najhladnija srca. Svakoga ćete lakoćom šarmirati pa je ovo sjajno vrijeme za nova poznanstva i flert. Poželite li nekoga, zavest ćete ga bez puno napora.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Nećete moći okrenuti glavu ako naiđete na nekoga kome je potrebna pomoć. Brinut ćete se za prijatelje, susjede, neznance i napuštene životinje. Neki će se aktivirati u humanitarnom radu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Osjećat ćete se smireno i zadovoljno. Imat ćete dojam da se teškoće koje su vam zadavale glavobolju rješavaju. Optimističan stav prema životu doprinijet će poboljšanju. Ne odbijajte druženja.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Pred vama je naporan dan. Ako ste vjerovali da će biti lagan, brzo ćete shvatiti da od toga neće biti ništa. Iskrsnut će problem koji će iziskivati hitnu reakciju, dok će nekima propasti slobodni dani.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3


ŠKORPION

Nigdje nećete prolaziti nezamijećeno. Izgledat ćete dotjerano i privlačno, no ljudi će se još više diviti vašoj snažnoj osobnosti. Nekoga ćete toliko očarati da će se početi boriti za vašu pažnju.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Potrebno vam je neko vrijeme za sebe kako biste napunili baterije, no bit će vam neugodno odbiti nečiji poziv za druženje. Bolje je da budete iskreni, nego da susret prođe u napetom ozračju.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Nezadovoljni ste odnosima s pojedinim prijateljima ili članovima obitelji. Imat ćete dojam da vas obasipaju svojim brigama, ali nemaju potrebu ni vremena saslušati vas.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Pripazite na sigurnost i zdravlje. Proteklih ste dana bili izloženi stresu pa provjerite tlak i izbjegavajte boravak na jakom suncu. Ako ste nezadovoljni na poslu, na pomolu su promjene.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Izgledat ćete odlično, a komplimenti će vas ispunjavati ponosom. Patite li od suvišnih kilograma, čvrsto ćete odlučiti da je vrijeme za teretanu. Netko će vam odati sočnu tajnu ili trač.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 08:02