StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za četvrtak: Rakovi, počnite štedjeti! Vage će šarmirati, a Škorpioni biti neraspoloženi

Piše Mozaik SD
22. kolovoza 2024. - 08:00

Ovan

Nemojte se preopteretiti obavezama. Odgodite što možete i provodite slobodno vrijeme ugađajući si. Možete se povremeno malo razmaziti! Slobodnjaci će lakoćom zadobiti pažnju nove simpatije.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Bik

Ukućani i članovi obitelji zahtijevat će od vas više prilagodbe. Njihova će očekivanja biti velika i često nerealna, no otpor s vaše strane doveo bi do napetosti. Morat ćete pažljivo birati bitke koje želite voditi.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Snalažljivi ste i aktivni, a radoznao um poticat će vas da stalno nešto učite i istražujete. Čak i ako ste na odmoru, mozak vam neće mirovati. Rješavat ćete križaljke i rebuse ili čitati knjige povijesne tematike.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Rak

I dalje vam preporučujemo štednju. Ležeran odnos prema novcu odrazio bi se na stanje vašeg računa i doveo do nesuglasica s bližnjima. Naići ćete na popuste za proizvode i usluge koje vam trebaju.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Suočit ćete se s posljedicama starih pogrešaka. Iako ste vjerovali da je to iza vas, današnje okolnosti jasno će vam dati do znanja da morate nešto popraviti i iskupiti se ljudima kojima ste nanijeli štetu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Obraćat ćete pažnju na potrebe partnera i bližnjih i biti uz njih. Nećete ih osuđivati ni kritizirati ako pogriješe, no povrijedit će vas ako njihov odnos prema vama ne bude jednako topao i pun razumijevanja.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Zadivit ćete ljude koje budete susreli šarmom i rječitošću. Ljubaznim nastupom pridobit ćete naklonost čak i onih kojima ranije niste bili dragi. Pravi je trenutak da počnete redovitije vježbati.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Škorpion

Bit ćete neraspoloženi za druženje, a ljudima koje ne volite otvoreno ćete pokazivati da vam nisu dragi. Nećete mariti za tuđe mišljenje, ali to bi bilo pogrešno. Ništa vas neće koštati budete li ljubazniji.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Otvoreni ste i susretljivi prema novim znancima. Netko će protumačiti vaše izvanredno iskrene komentare kao provokacije pa će vas prozvati ili će vas se početi kloniti. Oprez, kukci će vas salijetati.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Partner i ukućani očekivat će da im posvetite punu pažnju, no misli će vam biti zaokupljene poslovnim i financijskim pitanjima. Morat ćete naučiti bolje izbalansirati zahtjeve poslovnog i privatnog života.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Izgledni su nepredviđeni problemi poput kvara kompjutera ili mobitela. Na vrijeme napravite pričuvu i zaštitite sve važne podatke. Samoća vam danas neće odgovarati. Okružite se dragim ljudima.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Ako vam se netko zamjerio, nećete ga štedjeti pred drugima. Svima ćete reći što vam je učinio u nadi da ćete ih okrenuti protiv njega. Takav pristup mogao bi vam se obiti o glavu jer ćete izgledati opsjednuto.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 09:10