StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za ponedjeljak: Bikovi će razriješiti ljubavne nedoumice, Lavovi povećati budžet, Škorpioni napredovati u poslu

Piše Mozaik SD
9. rujna 2024. - 08:00

Ovan

Poželjet ćete preurediti stan i kupiti novi namještaj, no nestabilne novčane prilike navest će vas da se predomislite. Ne želite se zaduživati za nešto što nije neophodno. Neki će započeti dijetu.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Ulagat ćete puno truda u skladne odnose s partnerom i bližnjima. Neki će iskrenim razgovorom razriješiti ljubavne nedoumice i posvetiti se planiranju budućnosti s voljenim.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Izbjegavanje obaveza neće se pokazati kao osobito mudar potez. Mnogi će zbog zabušavanja biti prisiljeni duže se zadržati na poslu, dok će neke šef opomenuti. Mogući su manji problemi s kožom ili tenom.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

U ljubavnim pitanjima bit ćete manje profinjeni nego inače. Mnogi će započeti vezu temeljenu samo na fizičkoj privlačnosti. Poboljšat ćete komunikaciju s bližnjima i odnose s kolegama.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Moguće su povoljne vijesti vezane za financije. Neke će razveseliti povrat duga, isplata honorara ili odobrenje obećane povišice. Novac ćete iskoristiti za hobije i užitke, ali ostavite nešto sa strane.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Sjajna moć zapažanja omogućit će vam da uočite detalje ili probleme koji su drugima promaknuli. Studenti će usvojiti čak i najteže gradivo zahvaljujući upornom grijanju stolice.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Vaša privlačnost neće biti nezamijećena. Mnogi će se boriti za vašu pažnju, no vas će privlačiti samo utjecajne i situirane osobe koje imaju što za ponuditi. Oslonite se na intuiciju prilikom odlučivanja.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Dobro ćete snalaziti u svemu čega se prihvatite. Prilagodljivost, svestranost i strpljivost pokazat će se korisnim osobinama za napredovanje u poslu. U ljubavi se pazite neiskrenih obećanja.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Loše ćete spavati i čitavog se dana osjećati bezvoljno i umorno. Odgodite važne zadatke ako je moguće jer je povećana mogućnost pogreške. Ne iskaljujte se na onima koji vam se slučajno nađu na putu.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Vaši veliki profesionalni apetiti neće se zadovoljavati osrednjim rezultatima. Prionut ćete na smišljanje strategije koja će vas dovesti do pozicije koju priželjkujete. Dan je sjajan za učenje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Privlačit će vas ideja o ulaganju u dionice ili kriptovalute. Nemojte se zalijetati u taj posao dok ne budete raspolagali detaljima i upoznali se s rizicima. Priuštite svom organizmu dovoljno sna.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Tuđe mišljenje bit će vam važno, iako to ne želite priznati. Nastojat ćete se prikazati u što boljem svjetlu, ali ne pretjerujte jer biste mogli biti uhvaćeni u laži. Vježbanje će vas oslobađati stresa.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 08:02