StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Ovnovi, napustite ljude koji vas čine nesretnima! Bikove će privući netko zauzet, budite pametni

Piše MOZAIK SD
29. kolovoza 2024. - 08:00

Ovan

Izađite iz veze ili prijateljstva koji vas ne usrećuju i postavite si nove poslovne ili školske ciljeve. Izmijenite štetne obrasce ponašanja. Iskoristite povoljan tren za početak dijete i prestanak pušenja.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Svidjet će vam se netko vezan. Godit će vam njegova pažnja, no bit ćete svjesni da vam taj odnos ne može donijeti dobra. Posvetite neko vrijeme sebi i bavite se aktivnošću koja vas opušta.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Oni koji su željni akcije i uzbuđenja doći će na svoje. Imat ćete dovoljno vremena za hobije pa ćete gledati filmove, čitati i pisati, a aktivniji među vama bavit će se sportom ili otići na kraći put.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

U razgovoru s partnerom o budućnosti veze bit će vam važno da ste na istoj valnoj duljini i da želite iste stvari. Namjeravate li vježbati ili se baviti sportom, ne preskočite zagrijavanje i istezanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Ako ste se u zadnje vrijeme povukli, danas ćete to ispraviti. Naći ćete se s dragim ljudima, saslušati njihove probleme i pružiti im pomoć. Pronaći ćete vremena za zabavu, a izlazak će vam donijeti poznanstvo. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Obiteljske i kućanske obaveze uvelike će vas zaokupiti pa vam neće ostati puno vremena za odmor. Unatoč tome, nećete biti nezadovoljni jer ćete dovršiti sitne zadatke i popravke po stanu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Ljudi će se osjećati ugodno u vašoj blizini jer ćete širiti dobro raspoloženje. Na okupljanjima bit ćete glavni zabavljač. Mnogi će osjetiti želju za akcijom pa će otputovati ili posjetiti rodbinu izvan grada.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Ljubavne veze bit će nabijene emocijama, a svađe i okršaji izmjenjivat će se sa skladom. S dragim ćete se najbolje slagati u erotskim igricama. Neki od vas imat će glavobolju ili začepljen nos.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Nećete biti osobito ljubazni i susretljivi, što bi vas moglo uvesti u nezgodne situacije. Ako nemate ništa lijepog za reći, šutite i izbjegnite potencijalno vrijeđanje. Samcima bi se mogao svidjeti netko stariji.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Prepirka s partnerom ili simpatijom obilježit će dan. Iako neće biti žestoka pokvarit će vam raspoloženje. Mogli bi vam se izjaloviti planovi o izlasku. Netko na koga ste računali u zadnji će tren otkazati.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Imat ćete obilje razloga za zadovoljstvo, posebno ako ste samac. Primijetit ćete da vas pogledi prate posvuda, a ta će vam pažnja dići samopouzdanje. Pred nekima je odnos koji će im vratiti vjeru u ljubav.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Vođeni posesivnošću i ljubomorom bez dokaza priređivat ćete partneru scene. Odvojite neko vrijeme za introspekciju u samoći i sredite misli. Nastojte se što više odmoriti i dobro se naspavati. 

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 18:18