Ferrero Rocher kuglice, odlične su za božićne blagdane. Ferrero Rocher kuglice koje fino hrskaju pod zubima prvo se umaču u glazuru od čokolade, a zatim uvaljava u sjeckane prepržene lješnjake. Rezultat je kolačić bogat ne samo okusom, nego i različitim slojevima koji tako fino hrskaju pod zubima. Iako se Ferrero Rocher kuglice mogu raditi i bez oblatni, ovako su finije, te imaju poseban karakter, piše recepttura.com.
Imajte samo u vidu da nakon što ih napravite ove Ferrero Rocher kuglice trebaju odstajati barem dva dana kako bi se okusi u njima skroz proželi. Nije da ih ne možete jesti odmah i u njima uživati, ali ako napravite tako i malo se strpite okus će biti još bolji.
SASTOJCI
200 g napolitanki s kremom od lješnjaka
150 g prepečenih narezanih lješnjaka
200 g nutel...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....