Ako želite jesti zdravo, najbolje je konzumirati povrće u stađunu, stoga, primjerice, zaboravite na tikvice u studenome(!)… sažetak je gastronomske filozofije 36-godišnjeg chefa Tončija Puljića, voditelja restorana “Caper” u splitskom “Radisson Blu Resortu”.
Mjesto je to vrlo promišljenog estetskog doživljaja na kojem će vam, osim Tončijevih pomno osmišljenih jela, pogled mamiti i beskonačno meditativno plavetnilo Jadrana, pa kad sve to spojite u cjelinu, eto savršenog doživljaja.
Za uvod u današnji “Zeleni ponedjeljak”, Tonči nam je pripremio predjelo koje nas je doista oborilo s nogu. Odlučite li se posjetiti “Caper”, svakako ga isprobajte ili ga jednostavno pokušajte sami pripremiti kod kuće. Riječ je o okruglicama od brokula i sira na posteljici od cikle....
Mjesto je to vrlo promišljenog estetskog doživljaja na kojem će vam, osim Tončijevih pomno osmišljenih jela, pogled mamiti i beskonačno meditativno plavetnilo Jadrana, pa kad sve to spojite u cjelinu, eto savršenog doživljaja.
Za uvod u današnji “Zeleni ponedjeljak”, Tonči nam je pripremio predjelo koje nas je doista oborilo s nogu. Odlučite li se posjetiti “Caper”, svakako ga isprobajte ili ga jednostavno pokušajte sami pripremiti kod kuće. Riječ je o okruglicama od brokula i sira na posteljici od cikle....