StoryEditorOCM
HranaTOMMY I PETASON SAVJETUJU

Veliki mesni vodič za savršeni blagdanski ručak: Otkrivamo sve tajne junetine - frikando je idealan za pašticade, a biftek za grill

12. prosinca 2019. - 14:30

Ako se po mesu dan poznaje, tada nam ništa drugo ne preostaje nego zadovoljiti se samo najboljim. A ni to nam više problem nije s obzirom na to da u najbližem susjedstvu imamo mogućnost odabrati najsvježije, najkvalitetnije, domaće, provjereno, sigurno. I da puno ne mozgamo, ne lutamo, nudimo vam provjerenu adresu, mesnice najpopularnijeg maloprodajnog trgovačkog lanca Tommy. I u njima široku lepezu artikala najvećega južnohrvatskog proizvođača mesa, vranjičke tvrtke “Petason”.

Što odabrati? Kako se u narodu kaže, daj dite materi. U ovom slučaju ljudima iz Petasona koji će nas podučiti što u što ide. Nakon što smo dobili lekciju iz priprave Dalmatincima omiljene svinjetine, sada radimo uvod u junetinu. I u nekoliko najvažnijih pozicija koje su apsolutni hit među Tommyjev...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. studeni 2024 08:11