"Ovo tradicionalno dalmatinsko jelo zahtijeva dugotrajnu pripremu, kvalitetne sastojke i puno strpljenja. Donosimo vam drugačiju, bržu verziju rižota koja će na vaš tanjur donijeti neodoljivo dobre okuse i natjerati vas da se instantno zaljubite u divno tradicionalno jelo domaće kuhinje...
Strpljenje, dobra volja, kvalitetni sastojci i veselo društvo najvažniji su sastojci kod pripreme klasičnog skradinskog rižota. Mi smo se upustili u pripremu nešto jednostavnije varijante ovog vječnog klasika i ostali apsolutno oduševljeni rezultatima."
Spomenuti citat objavljen je na portalu Gastro.hr kao sponzorirani tekst/recept Gavrilovića. I, čim se našao na društvenim mrežama, izazvao pravu buru među chefovima i gastronomskim znalcima koji su upoznati s pravim skradinskim rižotom. Jer...
StoryEditorOCM
HranaBura među chefovima
U skradinski rižot ne ide panceta! Gastronomski skandal i uvreda za sve Dalmatince zbog promjene recepta autohtone delicije
25. svibnja 2018. - 11:21
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....