Nedavno otvorena kavana i restoran "Perivoj" u Slavićevoj ulici, svojim izgledom i konceptom ponude jedinstveni su u Splitu. Stoga su u rekordnom roku privukli posjetitelje bez prevelike promidžbene pompe.
Njihova gastronomska priča počiva na jedinstvenom konceptu kojemu je cilj objediniti restoransku i slastičarsku ponudu Hrvatske koja je zapravo mješavina utjecaja drugih kultura na naše kulinarstvo – počevši od francuske, preko austrijske, talijanske, turske...
Tu viziju u djelo provodi mladi kreativni tim kuhara i slastičara na čelu s chefom Markom Gajskim i glavnom slastičarkom Teom Mamut.
- Na meniju se nalazi 15-ak probranih jela, uglavnom tradicionalnih, ali s modernim pristupom njihovu pripremanju i serviranju. Tako, primjerice, nudimo komišku pogaču na potpuno novi ...
Njihova gastronomska priča počiva na jedinstvenom konceptu kojemu je cilj objediniti restoransku i slastičarsku ponudu Hrvatske koja je zapravo mješavina utjecaja drugih kultura na naše kulinarstvo – počevši od francuske, preko austrijske, talijanske, turske...
Tu viziju u djelo provodi mladi kreativni tim kuhara i slastičara na čelu s chefom Markom Gajskim i glavnom slastičarkom Teom Mamut.
- Na meniju se nalazi 15-ak probranih jela, uglavnom tradicionalnih, ali s modernim pristupom njihovu pripremanju i serviranju. Tako, primjerice, nudimo komišku pogaču na potpuno novi ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....