StoryEditorOCM
Hranapotpuno iskustvo

Novo splitsko 'in' mjesto: odlična spiza i čaroban ambijent glavni su aduti 'Perivoja'

Piše PSD.
30. lipnja 2015. - 22:11
Nedavno otvorena kavana i restoran "Perivoj" u Slavićevoj ulici, svojim izgledom i konceptom ponude jedinstveni su u Splitu. Stoga su u rekordnom roku privukli posjetitelje bez prevelike promidžbene pompe.

Njihova gastronomska priča počiva na jedinstvenom konceptu kojemu je cilj objediniti restoransku i slastičarsku ponudu Hrvatske koja je zapravo mješavina utjecaja drugih kultura na naše kulinarstvo – počevši od francuske, preko austrijske, talijanske, turske...

Tu viziju u djelo provodi mladi kreativni tim kuhara i slastičara na čelu s chefom Markom Gajskim i glavnom slastičarkom Teom Mamut.



- Na meniju se nalazi 15-ak probranih jela, uglavnom tradicionalnih, ali s modernim pristupom njihovu pripremanju i serviranju. Tako, primjerice, nudimo komišku pogaču na potpuno novi ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 22:50