U vremenu korone više nego ikada spoznali smo radost obiteljskih okupljanja. A s njima i blagovanje koje s nedjeljnim zajedničkim ručkom dobiva posve novo značenje. No eto nam problema, što skuhati, a da je drugačije, financijski prihvatljivo, a ne odveć složeno za pripremu? Imamo rješenje u vidu Jokera zovi, odnosno naših istaknutih chefova kužine, koji će receptom sa svojim potpisom dati dobru ideju za nedjeljnu svetkovinu.
StoryEditorOCM
HranaZA PRSTE POLIZAT
Nemate ideju za nedjeljni ručak? Poznati splitski chef Duje Pisac samo za čitatelje ‘Slobodne‘ donosi preukusni recept za hobotnicu
27. veljače 2021. - 17:48
Priprema jela u hotelu TimeJosko Šupić/Cropix
Kuhajte kao chef započinjemo s poznatim dalmatinskim majstorom kuhače Dujom Piscem, koji nam je dao svoje viđenje pripreme hobotnice. Pa umjesto pečenu s krumpirima ili na salatu s kapulom i malo maslinova ulja kako smo je do sada običavali raditi, hajdemo pokušati nešto novo. Jer ipak, chefovi znaju najbolje, a i pokazat će ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....