StoryEditorOCM
HranaČetiri pojma su ključna

Kako domaću lokalnu kuhinju učiniti svjetski relevantnom? Ovim su pitanjem brojni stručnjaci prethodnog vikenda razbijali glavu, evo što kaže cijenjeni dalmatinski kuhar

25. ožujka 2019. - 21:41

Šibenik će se jednog dana morati odužiti Rudiju, ako ne spomenikom, onda barem ulicom koju će nazvati po njemu, čulo se u spontanom razgovoru okupljenih na ovog tjedna održanom drugom kongresu gastronomije i ugostiteljstva "Chefs' Stage". No, da je to čuo Rudi, odnosno Rudolf Štefan, pokretač kongresa i vlasnik restorana "Pelegrini", vjerojatno bi samo odmahnuo rukom i gotovo sramežljivo počeo raditi nešto što mu uopće nije u opisu zanimanja, jer perfekcionist kakav jest ni inače sebi ne dopušta minutu praznoga hoda.

Ovaj skroman čovjek u Šibeniku i ove je godine okupio ne samo kremu hrvatskog ugostiteljstva (popis okupljenih nudi gotovo pa odgovor na pitanje "tko je tko" u ovoj branši), nego i pomno odabrane ugledne goste iz svijeta koji su svojim iskustvom pokušali dati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. prosinac 2024 02:51