Napokon! U "Zelenom ponedjeljku" imamo savršeno tijesto za pizzu bez glutena! Možda ste i vi, poput mene, već pokušali napraviti svoju bezglutensku verziju najpopularnijeg jela na svijetu, ali ovakvu teško da ste probali.
– Moraš doći na moju novu radionicu jer imam recept koji je kompletno nevjerojatan, obećavam ti da ćeš se oduševiti – prigodom slučajnog susreta na ulici pozvala me Mia Šoškić, majstor kuhar specijaliziran za vegetarijansku kuhinju, na izazov kojem je bilo teško odoljeti.
A što zbog problema s celijaklijom, što zbog želje za zdravijom prehranom, na njezinoj radionici "Jela bez glutena", okupilo se mnoštvo ljudi, kojima ta bjelančevina iz pšenice, i nekih drugih žitarica, nimalo nije mila. A kako bi i bila kad se dovodi u vezu s ekcemima, alergijama, ...
– Moraš doći na moju novu radionicu jer imam recept koji je kompletno nevjerojatan, obećavam ti da ćeš se oduševiti – prigodom slučajnog susreta na ulici pozvala me Mia Šoškić, majstor kuhar specijaliziran za vegetarijansku kuhinju, na izazov kojem je bilo teško odoljeti.
A što zbog problema s celijaklijom, što zbog želje za zdravijom prehranom, na njezinoj radionici "Jela bez glutena", okupilo se mnoštvo ljudi, kojima ta bjelančevina iz pšenice, i nekih drugih žitarica, nimalo nije mila. A kako bi i bila kad se dovodi u vezu s ekcemima, alergijama, ...