Tako neugledno zrno, a toliko puno mogućnosti. Priroda baš i nije slanutak obilježila nekim spektakularnim izgledom, ali s druge strane dala mu je moć da od svakog jela u koje ova mahunarka zagazi, može stvoriti pravu gozbu.
Pa sjetimo se samo Sulejman sage i bogatih trpeza s nizom posudica punih svega nečega zanimljivog, ukusnog toliko da je u svima nama izazvao pomamu prema turskoj spizi. E pa sa velikom vam sigurnošću tvrdimo kako se u mnogima od njih nalazio upravo slanutak, naš ovotjedni gost.
Puno toga možemo naučiti od vegetarijanaca, koji su ga podosta prije slavnog povratka na naše trpeze veličali i stavljali u brojna jela. Nisu se kao mnogi vezali tek uz juhu, variva ili salatu sa slanutkom.
Oni su pokupili znanja iz brojnih svjetskih kužina, pa su se sa slanutkom za...
StoryEditorOCM
Hranaslasno i zdravo
Kulinarske igre sa slanutkom: isprobajte ova tri jednostavna, preukusna jela
10. veljače 2016. - 18:41
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?