StoryEditorOCM

O ovom simptomu začepljenih arterija liječnici vam sigurno nisu pričali; Evo s čim ga možete zaliječiti

Piše mozaik sd
28. studenog 2023. - 11:14

Godine 1975. dr. Frank primijetio je korelaciju između začepljenih arterija i nabora ušne resice kod pacijenata mlađih od 60 godina. Istraživači koji su proučavali vezu kasnije su ovaj znak nazvali "Frankov znak". Aktualne studije potvrdile su da niske koncentracije Klotho hormona mogu uzrokovati začepljenje arterija, a ovaj znak je jedan od pokazatelja toga. Kako bi pomogla u održavanju zdravih arterija, dr. Janine Bowring preporučuje korištenje prirodnih biljnih lijekova kao što su češnjak, gugulsteron i Fo-Ti.

image
Screenshot/tiktok/

"Veliki broj pacijenata dr. Franka ispod 60 godina koji su imali angine i koronarnu bolest imali su specifičan nabor vidljiv na školjci uha, a istraživanje iz 2021. pokazalo je da se većina onih koji imaju takav nabor, bore s nedostatkom hormona koji sprječava starenje - enzim Klotho. Enzim Klotho potreban je kako bi se arterije čistile i kako bi bile protočne." rekla je liječnica.

"Predlažem da u svoju prehranu uvrstite češnjak što je više moguće. Također i biljni lijekovi su djelotvorni, posebice gugulsteron i Fo-Ti." zaključila je Bowring. 

@j9naturally Clogged Arteries Sign Your Doctor NEVER Told You In 1975, Dr. Frank noticed a correlation between clogged arteries and an earlobe crease in patients under the age of 60. This sign was later dubbed "Frank's Sign" by researchers studying the connection. Current studies have confirmed that low concentrations of Klotho hormone may cause clogged arteries, and this sign is one indication of it. To help maintain healthy arteries, Dr. Janine recommends using natural herbal medicines such as garlic, guggulsterone, and Fo-Ti. #cloggedarteries #hearthealth #heartdisease #wellness ♬ original sound - doctorjanine Bowring, ND
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. veljača 2024 11:04