Kolumnepet u glavu

Na Dinamo - Hajduk igram opciju dva do tri gola

Piše Joomla\CMS\User\User

U prošloj kolumni sam srušio ljestvicu na dva od pet pogođenih parova i moram konstatirati da sam pao u formi. Ovaj vikend zato idemo poboljšati visinu pogađanja, a ne bi bilo loše da jednom pogodim i svih pet parova.

Krećem od subotnjeg para gdje bivši klub Hrvoja Milića Rostov dočekuje Rubin iz Kazana koji je opet bivši klub trenera Rostova Kurbana Berdiyeva. On ih je stvorio i najbolje ih poznaje, a i "žuti" su bolja momčad koja je svoju dobru formu malo "kalala" u zadnja dva kola, dok su gosti ipak živnuli pa na toj utakmici igram da će biti postignutva više od dva gola.

Više od tri gola igram na utakmici Galatasaraya (kojeg je preuzeo trener Mustafa Denizli zakleta ikona mrskog im Fenerbahcea) i Burse. Domaćini moraju pobjediti, a gosti i kad su najlošiji znaju složiti par ubitačnih kontri.

Zdravi Lovre Kalinić je zalog Hajduku da se "bijela mreža" na Maksimiru neće previše tresti, a kompletni Dinamo će svakako željeti "zgromiti" Hajduka nakon izjava o odgađanju njihove utakmice sa Interom potenicirane sa Poljuda.

Na toj utakmici igram da će biti postignuta dva do tri gola jer Hajduk ima problema sa stoperskom linijom (ne igra Bilyi), a opet trener Burić se neće tek tako predati želeći zadržati dobar rezultatski niz nakon posrtanja kod Rijeke i Osijeka. Burić sa Dinamom od svog dolaska ima zabilježena dva remija (1-1 u Zagrebu i 0-0 na Poljudu), a kako nisam siguran u treći remi, igram opciju dva do tri gola.

Švicarski Lugano sa poljskim trenerom Zdenekom Zemanom i Hrvatima Čulinom, Datkovićem i Jozinovićem) igra napadački nogomet,a li "skakavci" iz Züricha igraju na isti način te na toj utakmici igram opciju - više od tri gola.

Vitesse igra na svom terenu važnu utakmicu protiv PSV-a koji je bolji u gostima nego na svom terenu, a s obzirom da zaostaje za Ajaxom četiri boda i ako ne želi da "kopljanici" odmaknu na nedostižnu prednost, ovdje će morati pobjediti. Opcija više od dva gola na ovoj utakmici mi je najrealnija, ali to kladionica nažalost nagrađuje malim koeficijentom (1,5) pa se odlučujem na hrabriju opciju.

marko didić
foto: paun paunović /  eph

Pet u glavu:

1. Rostov - Rubin više od 2 gola
2. Galatasaray - Bursa više od 3 gola
3. Dinamo - Hajduk dva do tri gola
4. Lugano- Grasshopper više od 3 gola
5. Vitesse - PSV 2

SRETNO!

 

#MARKOVX