KolumnePet u glavu

Marko Didić: Slaven će izgubiti od Dinama, a teška srca igram na pobjedu Reala protiv Barcelone

Piše PSD.
20. studeni 2015. - 11:00
Da nije susjeda Bosanaca čije sam snage precijenio u prvoj utakmici protiv Irske i igrao na njihovu pobjedu, a oni u Zenici - remizirali, moja prošla kolumna bi bila dobitna. Ali sreću treba izazivati, a nesreća sama dolazi i jednostavno mogu konstatirati da me dobitak neće pa neće. Idemo zato na ovaj vikend i utakmice za koje mislim da ih mogu pogoditi.

Slaven Belupo će izgubiti u Koprivnici od Dinama koji se jednostavno mora trgnuti, ako ne želi da mu Rijeka ne pobjegne na tablici - "uzvodno". Ovi događaji oko oba Mamića su homogenizirali momčad i ne vjerujemo da će "preostali slobodnjak" Zoran Mamić trener "modrih" ostaviti ekipu da prespava ove događaje i da svoje igrače ne motivira do boli.

Najlošija momčad mađarske prve lige Bekescaba dočekuje Puskas Akademiju koju vodi Robert Jarni. U dilemi između dvojke (gosti su ipak bolja momčad) i opcije - više od dva gola igram na ovu potonju.

U majci svih španjolskih derbija El Clasicu teška srca igram na pobjedu Reala protiv Barcelone koji bez Messija nisu ista momčad. Kod domaćih bi mogao biti problem sa stoperom Ramosom (ima ozljedu ramena, a operaciju je odgodio), a gosti sigurno neće riskirati sa Messijem koji od prošlog četvrtka trenira sa momčadi, želi nastupiti, ali to je za stožer "blaugrane" veliki rizik.

Freiburg (koji me u kolumni već izdao par puta) igra sa Parderbornom i u susretu bivših bundesligaša igram jedinicu. Domaćini imaju potentnu i igrački snažnu momčad (ne zovu ih bez veze Brazilci). Ako ćemo realno, obje momčadi su "lunatičke" jer im igra ovisi o kretanju mjesečevih mjena, ali domaćin je bolji.

U suretu Newcastlea i Leicestera igram da će biti postignuta više od dva gola jer se radi o momčadima koji se ne znaju braniti. Domaćin je malo lošije startao u prvenstvu, a gosti poneseni zadnjim uspjesima ne daju disati nikome i tu očekujem više od dva gola.

marko didić
foto: damir krajač / cropix

Pet u glavu:

1. Slaven Belupo - Dinamo 2
2. Bekescaba - Puskas Akademija više od 2 gola
3. Real - Barcelona 1
4.Freiburg - Paderborn 1
5. Newcastle - Leicester više od 2 gola

SRETNO!

#MARKOVX