StoryEditor
Kolumnenema više sistema

Marko Didić: Pišem jedinicu na "crvene" protiv demotiviranog Zagreba

Piše PSD.
7. kolovoza 2015. - 12:00
Počinjemo po prvi put sa kolumnom koja forsira igranje "u glavu" i više nema sistema 5 od 7. U odabiru klubova neću robovati koeficijentima (može biti i 1,60 ali i 3), jer prema čitateljima imam obvezu da što više naših tiketa prođe. Više nema zavaravanja po sistemu "puno sam pogodio, ali sam nešto i falio".

Stoga krećemo sa pobjedom RNK Splita protiv demotiviranog Zagreba čiji igrači su u štrajku jer gazda Medić ne plaća uopće. Nagovještava se i dolazak Zagreba sa juniorskom momčadi što je gotovo nevjerojanto, ali je vrlo vjerojatno da "gladni pjesnici" neće zapinjati u Parku mladeži. Splitu ne igraju vezist Bilibija i špic Špehar, ali i bez njih pišem jedinicu na "crvene".

Opciju tri i više golova igram na utakmici Dinama i Rijeke. Zagrepčani su u stanju od svakog primiti, ali i svakom dati gol i ako im ostane ta navika iz Moldea, eto golijade. Kompletni su, europskih utakmica idući tjedan nemaju i Mamići se na nekome moraju iživiti. A i nakon kekovih h čistki riječki zahrđali stroj malob brže i bolje radi te će i oni barem jednom "ugristi" plavušane iz Maksimira.

Podeblji koeficijent nas očekuje na utakmici Arsenala i umornog Bilićevog West Hama (igrali u četvrtak kvalifikacije sa rumunjskom Astrom Giurgiu). Koeficijent na Arsenal je 1,20 ali i tu igram opciju - više od tri gola. Arsenal djeluje moćno, njihovi špicevi su jako potentni kao što je i impotena i stara Bilićeva obrana. Eto golijade i dobrog koeficijenta - 2,70.

Laganu pobjedu igram i u nama "dalekom i prijateljskom" Groznom gdje Terek dočekuje slabašnu i neuvjeljivu Mordoviu iz "nama prijateljskog Saranska". Koristeći se socijalisitčkom terminologijom želim malo navući osmjeh na lice čitatelja prije nego ih ovaj tiket donese dobitak kada će osmijeh biti još širi i skreniji. Naravno, ako Bog da i sreća junačka!

Iako mi nema njemačkih ligaša koji su mi uvijek bili "kamen temeljac" klađenja, tako ću se još malo zadržati na ruskoj ligi gdje igram pobjedu Lokomotiva u gostima kod Urala. Protiv Dynama su Ćorlukini kolege sretno izjednačili njegovim golom, a Ural je remizirao u Saransku. Ovdje je ipak kvaliteta na strani Lokomotiva i Ural koliko se god branio neće moći izbjeći poraz. A i koeficjent je 2,20 na goste što nije za baciti.

U očekivanju Njemaca i Grka, želim vam svima dobitak.

marko didić
foto: tom dubravec / cropix

Pet u glavu:

Split - Zagreb 1
Dinamo - Rijeka tri i više golova
Arsenal - West Ham više od 3 gola
Terek - Mordovia 1
Ural - Lokomotiv 2

SRETNO!

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 07:26