Kolumnepet u glavu

Marko Didić: Igram na pobjedu Intera protiv Osijeka, a Palermo će izgubiti od Juventusa

Piše PSD.
27. studeni 2015. - 11:00
Već dva tjedna "vučem" kolumnu na četiri od pet pogođenih parova. Pretprošli put me "uništila" reprezentacija BIH, a prošli put Real na kojeg sam igrao protiv Barcelone. Za prvi par mi nije krivo, zbog Reala kojeg ne volim, sam se gotovo pojeo jer sam igrao kontra sebe i Barcelone za koju navijam.

No idemo ovaj vikend probiti barijeru "četiri od pet". Igram pobjedu Intera protiv Osijeka jer su "žuti" već tri utakmice bez pobjede, a bili su jako nezadovoljni suđenjem u Osijeku (dva sumnjiva dosuđena penala protiv njih) pa itekako imaju motive da se osvete Osječanima.

Nakon odlaska trenera Nenada Bjelice Spezia bi se sa novim trenerom trebala probuditi i probati pokušati pobjediti Crotonea koji je pod vodstvom trenera Ivana Jurića bilježi veliki rezultatski uspjeh. Jurić je naime Crotone doveo do drugog mjesta na tablici.Na toj utakmici igram da će biti postignuta više od dva gola jer obje ekipe se neće libiti ići na pobjedu. Domaći da razbiju loš niz,a gosti da taj dobar niz -nastave.

Iako rijetko igram francusku Ligue 1 odlučujem se za opciju više od dva gola na utakmci Gazelec Ajaccio - Lorient. Domaćini su u zadnja četiri ligaška kola naprosto živnuli i pobjeđuju, a Lorient je napadački orjentirana momčad koja se dostojno suprostavila i velikom PSG-u te neće "skinuti gaće" na gostovanju u Korzici.

U kupu je Ajacio izgubio u srijedu od Guingampa što će im biti dodatna motivacija da shvate kako baš svaku utakmicu moraju igrati odgovorno i napadački, ako ne žele negativna iznenađenja kao na početku prvenstva.

Na utakmici grčke prve lige između atenskog Panioniosa i Pas Giannine igram da će biti postignuta dva do tri gola. Gosti znaju biti opasani i imaju bolju ekipu nego što rezultati pokazuju, a domaćini kod kuće jurišaju na svakog protivnika pa će krenuti i na Gianninu.

Palermo će u nedjelju izgubiti od Juventusa jer su "bianco-neri" ušli u dobru seriju i grabe prema vrhu smanjujući golemi zaostatak sa početka sezone. Domaćin je promijenio trenera (Iachinija je zamjenio Ballardini), ali ni to neće biti dovoljno ako Juventus bude pravi, i ako bude igrao Mandžukić, a mislim da hoće.

marko didić
foto: ronald goršić / cropix

Pet u glavu:

1. Inter - Osijek 1
2. Spezia - Crotone više od 2 gola
3. Ajaccio - Lorient više od 2 gola
4. Panionios - PAS Giannina dva do tri gola
5. Palermo - Juventus 2

SRETNO!

#MARKOVX