StoryEditor
Kolumnedvojka na hajduk

Marko Didić: Igram jedinicu na Persepolis koji će pobjedu posvetiti nedavno preminulom igraču

Piše PSD.
16. listopada 2015. - 12:00
Da je moj najveći favorti Slovačka pobjedila Bjelorusiju na svom terenu, ja bi prvi put od kada pišem kolumnu "pet u glavu" zabilježio dobitak, ovako sam ostao na četiri pogođena para iz prošle kolumne koja se bavila uglavnom kvalifikacijskim utakmicama za EURO 2016.

Ovaj vikend počinjemo utakmicom iranske prve lige gdje domaći Persepolis našeg Branka Ivankovića dočekuje Sabu u kojoj radi splitski trener Željko Mijač. Igram na pobjedu domaćina koje je prije par dana zadesila strašna nesreća kada je u tridesetprvoj godini života od srčanog udara u snu umro njihov legendarni igrač Hadi Norouzi. Persepolis ima četiri reprezentativca i ogromnu masu navijača koji će ovu pobjedu htjeti posvetiti svome preminulom igraču i zato igram jedinicu.

Puskas Akademija koju vodi naš stručnjak Robert Jarni po meni se spletom nesretnih okolnosti nalazi na trećem mjestu od dna ljestvice mađarske prve lige te u subotu igraju sa MTK i tu igram da će biti postignuta više od dva gola. Ne pobjedi li Jarni je u ozbiljnim problemima, a gosti nisu bezazleni tako da u ovoj otvorenoj utakmici očekujem da prođe ova moja opcija.

Werder iz Bremena dočekuje kući minhenski Bayern i u otvorenoj utakmici očekujem da će biti postignuta više od tri gola. Domaći se ne znaju braniti, a gosti ujedaju kao zmije i golijada je tu zajamčena.

Igram i na pobjedu Hajduka protiv Slaven Belupa u Koprivnici u kojoj Hajduk redovito dobro prolazi. Dinamo "bijelima" bježi samo bod, momčad Hajduka je u dobrom tonusu i mislim da će taj tonus i zadržati pobjedom, bez obzira što im ne igra desni bočni Velazquez.

Kolumnu završavam utakmicom talijanske prve lige gdje Napoli dočekuje Kalinićevu Fiorentinu. Da nisu u pitanju "ljubičasti" koji znaju napraviti čuda, (znaju izgubiti kao favoriti, a pobjediti kao autsajderi) igrao bi jednicu na domaće. Ovako ipak igram opciju da će na utakmici biti postignuta više od dva gola što kladionice nažalost nagrađuju skromnim koeficijentom od 1,70.

A to znači da upravo i njihovi bukmejkeri misle isto kao i ja.

marko didić
foto: afp

Pet u glavu:

1. Persepolis - Saba 1
2. Puskas Akademija - MTK više od dva gola
3. Werder - Bayern više od 3 gola
4. Slaven Belupo - Hajduk 2
5. Napoli - Fiorentina više od dva gola

SRETNO!

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 18:32