StoryEditorOCM
ArhivaIZBOR NAJBOLJEG OBITELJSKOG I MALOG HOTELA 2013. ‘Amor’, Supetar ****

Staklo, drvo i kamen uklopljeni u ambijent

Piše PSD.
27. kolovoza 2013. - 20:13
Supetar je kulturno i administrativno središte otoka Brača, ali i omiljeno ljetovalište koje su turisti otkrili prije više od 100 godina. Upravo u Supetru je, na temeljima starog hotela “Lučica”, niknuo hotel “Amor”, moderno zdanje koje maštovitim kombiniranjem stakla, drva i kamena ostaje dosljedno onom tradicionalnom čime odiše čitavo mjesto.

Hotel ima 48 soba i dva dvoetažna apartmana, kojima dominiraju moderne, čiste linije, ugodna kombinacija umirujuće zelene boje i drva, te zanimljivi minimalistički detalji.

Sobe su s bračnim ili “twin” krevetima, a svaka ima balkon, mini bar, sef, telefon, LCD TV sa satelitskim programima, sušilo za kosu, klimu i u današnje vrijeme nezaobilazan bežični pristup internetu.

Na drugom katu hotela, s prekrasnim pogledom na Brački kanal, Split i dalmatinsku obalu, nalaze se dva dvoetažna apartmana. Kombiniranjem detalja od drva i igranjem modernim detaljima, apartmani su usklađeni s čitavim naseljem.

Na prvoj etaži apartmana nalazi se toalet s dnevnom sobom i malim balkonom, a na drugoj etaži spavaća soba, kupaonica s jacuzzijem, malena garderoba i terasa, mjesto idealno za ispijanje hladnih napitaka za vrućih ljetnih večeri.

U restoranu na plaži, u vrijeme ručka može se birati između različitih gotovih jela, salata, kao i brzo pripremljena jela. Svima onima koji svoj odmor ne žele provesti samo uživajući u morskim radostima, nego i aktivno, hotel “Amora” nudi mogućnosti igranja tenisa, košarke, stolnog tenisa, škole ronjenja... a tu je i zjog za balote.

Iako se nalazi na otoku, Supetar je odlično povezan s kopnom, čestim i brzim linijama koje iz Splita voze od ranog jutra do kasno u noć.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:30