StoryEditorOCM
ArhivaIZBOR NAJBOLJEG OBITELJSKOG I MALOG HOTELA 2013. ‘Palace’, Trogir ****

Pravo mjesto za obiteljski odmor

Piše PSD.
24. kolovoza 2013. - 22:21
Samo 200 metara od Trogira niknuo je 2008. godine hotel “Palace”. Nalazi se na otoku Čiovu, taman na tolikoj udaljenosti od grada Trogira da se gosti mogu odmoriti u tišini nedaleko od mora, ali kad požele i prošetati se po slikovitim uličicama staroga grada koji je pod UNESCO-ovom zaštitom.

U hotelu ima 36 luksuznih soba i apartmana koji su opremljeni svime što je potrebno za vrhunski odmor, a ono što je posebno lijepo jesu balkoni s kojih se pruža spektakularan pogled na otvoreno more i staru jezgru grada Trogira.
Posebna pažnja pridaje se obiteljskom odmoru, jer u hotelu znaju koliko je važno kad je cijela obitelj na okupu, te ne naplaćuju dodatni smještaj.

Zato hotel u svojoj ponudi ima i odličan izbor obiteljskih soba.
Obiteljske sobe se sastoje od dvije odvojene sobe s jednom kupaonicom.
U jednoj sobi se nalazi veliki bračni krevet dok se u drugoj sobi nalaze dva odvojena kreveta.
Obje sobe imaju balkon koji ima bitnu ulogu u zajedničkom opuštanju.
U sklopu hotela “Palace” nalazi se restoran “Antonio”, koji je uređen u modernom i otmjenom stilu. Spojen je s terasom s koje se isto kao iz soba vidi Trogir i more. U restoranu se mogu konzumirati dalmatinski specijaliteti, ali i internacionalna jela. Budući da kvalitetan obrok zaslužuje i kvalitetno piće, restoran “Antonio” nudi velik izbor kvalitetnih hrvatskih vina, kao i ostala kvalitetna vina iz svih krajeva svijeta.

Spojen s terasom, restoran “Antonio” može ugostiti do 140 osoba.
Restoran “Antonio” idealno je mjesto za organizaciju poslovnih i svečanih ručaka, domjenaka te vruće-hladnog buffeta za svaku prigodu.
U suradnji s partnerima, hotel “Palace” svojim gostima organizira i ture razgledavanja nekih od najljepših destinacija u Dalmaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:53