StoryEditorOCM
ArhivaIZBOR NAJBOLJEG OBITELJSKOG I MALOG HOTELA 2013. ‘Indijan’, Orebić ****

Odmor na plaži okruženoj borovom šumom

Piše PSD.
29. kolovoza 2013. - 18:48
Obiteljski hotel “Indijan” u Orebiću je kombinacija tradicionalne i moderne arhitekture, a gostima pruža brojne mogućnosti za nezaboravno ljetovanje. Smješten je uz samu plažu na mirnoj lokaciji okruženoj borovom šumom, u srcu mjesta Orebić iza kojeg se kao ‘zaštitnik’ diže planina Sv. Ilija.

Hotel gostima nudi komfor i mediteranski ugođaj, izvrsnu hranu koja se servira u lijepo uređenom restoranu. U sklopu hotela je i bazen sa staklenom kupolom, posjeduje i terasu s pogledom na more kao svaka od soba koja ima izlaz na balkon.

Hotel “Indijan” je ponosan na posebnu ponudu jela i vina dingač koje se proizvodi samo za potrebe gostiju u vinogradima s tradicijom od petsto godina.

Ovo idealno mjesto za odmor je udaljeno samo 100 km do Dubrovnika. Možda se čini da prometna povezanost može biti preprekom za dolazak u Orebić i hotel “Indijan” s obzirom na to da je smješten na samom jugu Hrvatske, ali povezanost Pelješca s kopnom je zadovoljavajuća.

Ako se putuje automobilom, a dolazi sa sjevera, mogu se odabrati različite rute do Ploča. Tamo se može odmoriti i odlučiti da li krenuti trajektom do Trpnja ili automobilom preko Neuma i Stona do Orebića. Brodom se može poći iz Rijeke, preko Splita i Hvara, i iskrcati u Korčuli koja je dobro povezana s Orebićem trajektima i putničkim brodovima.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:45